anastasisk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 paredwse,τωρα αυτα που μου ειπες..τα κατεβαζω απο καπου,τα πληρωνω,τι κανω ακριβως?Μονο το toast γνωριζω.
xalia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 τα MacTheRipper, Region X και BurnX είναι free http://www.macupdate.com/search.php?keywords=Region+X&os=macosx&button.x=18&button.y=14 http://www.macupdate.com/info.php/id/13824
anastasisk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Mac OS X 10.4 tiger Τί σημαινει αυτο?:roll:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Mac OS X 10.4 tiger Τί σημαινει αυτο?:roll: Το MacOS X είναι επισήμως η 10η έκδοση του λειτουργικού MacOS (πρωτοξεκίνησε από το 1984 με το τότε System 1.0). Η κάθε υποέκδοση έφερε νούμερο μετά το 10 (10.1, 10.2, κλπ). Στο εσωτερικό της Apple είχε και μία κωδική ονομασία, ως ακολούθως: Mac OS X v10.0 (Cheetah), Mac OS X v10.1 (Puma), Mac OS X v10.2 (Jaguar), Mac OS X v10.3 (Panther), Mac OS X v10.4 (Tiger). Το επερχόμενο Mac OS X v10.5 έχει την κωδική ονομασία Leopard.
anastasisk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 paredwse,σ'ευχαριστω πολυ!!Αυτο που λενε μερικοι οτι π.χ εχουμε συστημα 9 ΄η 10 αυτο εννοουν?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ως Σύστημα, οι χρήστες του Mac εννοούν το λειτουργικό σύστημα. Το ονομάζουν Σύστημα και όχι λειτουργικό, ως ευθεία αναφορά στην ονοματοδοσία της Apple, η οποία μέχρι το 1997 ονόμαζε το λειτουργικό σύστημα System. Με την εισαγωγή του αρχικού Macintosh στις 31.1.1984, η Apple ονόμασε το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούσε απλά System Software, το οποίο έφερε την έκδοση 1.0. Από την εισαγωγή της έκδοσης 7.0 (το 1991), έφυγε από την ονομασία η λέξη Software και το λειτουργικό ήταν πλέον γνωστό απλά ως System. Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού με την ονομασία System ήταν το System 7.5.1 και από το 1997 και μετά, με την έλευση της έκδοσης 7.6.1 του λειτουργικού, αυτό ονομάστηκε για πρώτη φορά MacOS (δηλ. Macintosh Operating System), όπως συνεχίζεται να αποκαλείται μέχρι και σήμερα.
blu-ray Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Φίλε ομως to mac mini μεχρι πιο σημείο θα σε βολέψει γιατι στο μέλλον θα έχεις προβλήματα και εγω θέλω να πάρω mac για μουσική παραγωγή (logic) και τελικά μαζεύω λεφτά για mac pro.
anastasisk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες! blu-ray,ο βασικος παραγοντας ειναι το οικονομικο οπως προανεφερα αλλα το θελω μονο για την σχολη και τις εργασιες που μας δινουν..Οσον αφορα το μελλον,για μενα ειναι αγνωστο γιατι μπορει π.χ να γυρισω στην Ελλαδα που χρησιμοπουν pc και Cubase 'η και αλλα προγραμματα ή να παω Αγγλια που και κει μπορει το ιδιο 'η ακομα και στην Κουβα (χαχαχαχαχαχαχα) που μπορει να χρησιμοπουν κλαδια αντι για καλωδια.Ετσι κι αλλιως το mini mac που παιρνω θα ειναι για την εκπαιδευση μου και οχι για τη μετεπειτα πορεια μου.!.!Τις παραγωγες μου τις κανω στα στουντιο της σχολης οποτε δεν εχω προβλημα τετοιου ειδους.Εαν θελησω καποιο demo,μπορω να το κανω ανετα με το mini.Βεβαια,καλο θα ηταν να παρω καποιο καλυτερο Mac αλλα...:neutral: Εφ'οσον ασχολεισαι κι εσυ με τη μουσικη παραγωγη θα ξερεις οτι ποτε δε θα παψουμε να καταναλωνουμε τετοιου ειδους προιοντα και ποσο μαλλον αν αυτο θα ειναι και το επαγγελμα μας.
anastasisk Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ωραιααα τωρα εγω ρε παιδια γιατι εγκατεστησα το μινι μου χωρις τα cdακια του;Ανοιξα το μινι και ακολουθησα τα βηματα...εκανα καλα; :-?
georgeadams Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Τι έκανες δηλαδή?
xalia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 καλά έκανες... έτσι γίνεται όταν ανοίγει ένα brand new mac
anastasisk Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Συνδεσα την οθονη,ανοιξα το μινι και αμεσως μ εβαλε στα βηματα,τ ακολουθησα και ετοιμο το μινι..ακουω μουσικη κλπ κλπ :???:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.