anastasisk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Γεια σας. Σε λιγες μερες θα γινω κι εγω χρηστης Mac γιατι το χρειαζομαι στην σχολη μου.Σπουδαζω στο Μοναχο μουσικη παραγωγη και ασχολουμαστε μονο με Mac στη σχολη (τουλαχιστον).Η σχολη μου εχει βγαλει καποιες προσφορες για τους μαθητες της οσον αφορα τους Mac.Ο καθηγητης μου (ο οποιος μου κανει το μαθημα με το Mac και συμφωνα με τις οικονομικες μου δυνατοτητες αλλα και με τον ορο οτι δεν θα εχω προβληματα τουλαχιστον κατα την διαρκεια της σχολης) λοιπον,μου προτεινε εναν mini Mac του οποιου τα υπολοιπα στοιχεια δεν 8υμαμαι :???: (οντας ασχετος απο υπολογιστες αλλα χομπιστας αρκετα χρονια).Βεβαια τα στοιχεια τα υπολοιπα θα τα μαθω οταν θα παω να παραγγειλω το Mac (το οποιο ειναι μαζι με το προγραμμα (Logic express) και βγαινει με 3 δοσεις των 364,6 περιπου ευρω,1094 (χωρις οθονη)ευρουλακια (θελω κι εδω την αποψη σας οσον αφορα την τιμη). Ωραιααααα..θα ηθελα απο εσας (σε πρωτη φαση) να μου πειτε με ποια υπολοιπα "χαρακτηριστικα" (ram klp klp) θα ειμαι "ευχαριστημενος" ωστε να προλαβω αυριο πριν το παραγγειλω να ριξω μια ματια στα χαρακτηριστικα του και να κρινω.Νομιζω επισης οτι ειναι και Core Duo (ενας θεος ξερει τι ειναι δαυτο αχαχαχαχαχα).Εχω ακριβως 12 ωρες διορια. Σας ευχαριστω (κρατηθειτε,θα σας "πεθανω" στις ερωτησεις). 8)
xalia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 αφού μιλάμε για core duo είναι πολύ καλή η τιμή! http://www.apple.com/macmini/whatsinside.html εδώ θα τον δεις αναλυτικά, πρόταση να βάλεις άλλα 512 ram απο μουσική παραγωγή δεν έχω ιδέα αλλά να σου το λέει ο καθηγητής θα σε καλύψει! ρώτα ότι θες...
tsakaloutis82 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 δες και το πως θα μπαίνεις στο ίντερνετ. γιατί δεν έχει modem για PSTN σύνδεση, το αγοράζεις ξεχωριστά (50 ευρώ). δε νομίζω ότι θα το χρειάζεσαι βέβαια στη Γερμανία γιατί υποθέτω θα μπαίνεις στο ίντερνετ μέσω δικτύου ή dsl, αλλά απλά το αναφέρω μπας και... α! άλλη μία ψήφος από μένα για τα 512 ram. το μόνο "πρόβλημα" είναι η κάρτα γραφικών αλλά όταν μιλάμε για απαιτητικά παιχνίδια, το οποίο δεν σε απασχολεί προφανώς. Κατα τ'άλλα είσαι σούπερ καλυμμένος. Με κλειστά μάτια που λένε!
anastasisk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 xalia,σφαιρα εισαι να ουμ...σ'ευχαριστω για το site που μου εδωσες...Κατι αλλο τωρα..Δυστηχως δεν εχω αλλα λεφτα :s να παρω οθονη..μηπως θα μπορουσα να συνδεσω το laptop που εχω: http://72.14.221.104/search?q=cache:R0cB-4zgyB4J:h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11867_na/11867_na.HTML+hp+compaq+nx9110&hl=el&ct=clnk&cd=1 με το mini Mac και πως (τι καλωδιο,που ακριβως κλπ κλπ)?
anastasisk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 tsakaloutis82 φτιαξε με τωραααα ))..Το θελω μονο για την σχολη μου για να το λειωσω στις μουσικες )) αλλα δεν θα πω και οχι σε κανα ιντερνετακι .. με παιχνιδια δεν ασχολουμαι!!!¨) Αληθεια,ιους πιανει αυτο το πραγμα 'η λαλακια ειπα?
xalia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 σιγά μη πιάσεις virus! Ένας υπάρχει και αυτός σε ρωτάει για να εγκατασταθεί οπότε αν τον κολλήσεις είσαι άξιος της μοίρας σου! Γενικά internet άφοβα μπαίνε σε όλα τα “καλά” site και δε θα κινδυνεύσεις από spyware και άλλα... αν έχεις και κάνα wifi hot spot εκεί κοντά είσαι αρχηγός! να συνδέσεις το mini mac στο laptop μχμχμ δε ξέρω αν γίνεται! Υποθέτω αλλά για να μη πω λαλακια ας σου απαντήσει κάποιος άλλος καλύτερα...
Steven Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Nomizo pos ta laptop den exoun eisodo gia othoni... Nomizo pos exoune mono out ypodoxes gia na dinoun sima... Mporeis na pareis mia othoni se poly kali timi pantos.. Akoma kai kainourgia 17ara vriskeis me 200 euro aneta... Kai ama pas apo ebay gia kamia metaxeirismeni akoma ftinotera.. Pou eisai sto monaxo? TU? LMU? Stin Arcisstr. konta sti Königsplatz exeis mathima?
georgeadams Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 ...Κατι αλλο τωρα..Δυστηχως δεν εχω αλλα λεφτα :s να παρω οθονη..μηπως θα μπορουσα να συνδεσω το laptop που εχω: http://72.14.221.104/search?q=cache:R0cB-4zgyB4J:h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11867_na/11867_na.HTML+hp+compaq+nx9110&hl=el&ct=clnk&cd=1[/url'] με το mini Mac και πως (τι καλωδιο,που ακριβως κλπ κλπ)? ΌΧΙ, αυτό δεν γίνεται. Όπως φαίνεται και στο link που δίνεις, το laptop σου δεν έχει ΕΙΣΟΔΟ για οθόνη, μόνο έξοδο (εδώ που τα λέμε, δεν έχω δει κανένα laptop να έχει ΕΙΣΟΔΟ για οθόνη)...
anastasisk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Nomizo pos ta laptop den exoun eisodo gia othoni... Nomizo pos exoune mono out ypodoxes gia na dinoun sima... Mporeis na pareis mia othoni se poly kali timi pantos.. Akoma kai kainourgia 17ara vriskeis me 200 euro aneta... Kai ama pas apo ebay gia kamia metaxeirismeni akoma ftinotera.. Pou eisai sto monaxo? TU? LMU? Stin Arcisstr. konta sti Königsplatz exeis mathima? Steven,το θεμα ειναι πως μαλλον δεν θα εχω αλλα λεφτα για να παρω εστω και μια οθονη...:???: .Δεν εχω καμμια σχεση με LMU και τετοια.Ειμαι στην Deutsche Pop (Music Support Group (MSG records)) που ειναι στην Klenzestr.Απ'οτι βλεπω εισαι κι εσυ Μοναχο ε?Θα μπορουσαμε καλλιστα να συναντηθουμε (να κανεις και καμμια δουλεια στο μινι μακ μου χαχαχαχαχαχα)!8)
anastasisk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Σας ευχαριστω ολους παιδια....θα σας ενημερωσω περι τινος προκειται (τωρα που θα παω)!!!!!
anastasisk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Τελικα "εκλεισα" το μινι μου .Ειναι το Mac mini 1.66 Ghz Intel Core Duo.Ευτυχως βρηκα και οθονη δωρεαν .Τι σημαινει το Intel Core Duo?Εχω κατι στο νου μου αλλα καλυτερα να μου πειτε εσεις...Ξερετε εαν υπαρχει και οδηγος εγκαταστασης στα ελληνικα?Αν,ναι,θα μπορω ανα πασα στιγμη ν'αλλαξω την γλωσσα π.χ σε αγγλικα 'η γερμανικα?Οταν παρω το μινι μου,θα κανω τα βηματα που ειναι "καρφιτσωμενα" στο insomnia.gr για το λειτουργικο συστημα Mac?
xalia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Intel Core Duo http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Core_Duo οδηγός εγκατάστασης http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=142001 πρόσφατα formarame το mac book pro ενός φίλου και τα βήματα είναι τα ίδια... λειτουργικό φυσικά Mac OS X 10.4 tiger
anastasisk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Γεια σας!Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο..Το συστημα εχει και dvd recorder.θα μπορεσω δηλαδη να αντιγράφω μια ταινια?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Ναι, με το κατάλληλο software. Region X για να μείνει Region-Free ο υπολογιστής σου MacTheRipper για αντιγραφή του DVD στον σκληρό. Toast Titanium ή BurnX για εγγραφή σε δισκάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.