Προς το περιεχόμενο

alagi cpu

gantemis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalimeria sinadelfoi.Exo ena ipologisti me tin eksis sinthesi:amd athlon 64 3000+,DFI lan party D,1024 Gb memory,msi 7600 GT,ygropsiksi(de thimame poias markas) kai trfodotiko 550KW.Mou parousiazi kapoia kolimata kai se multitasking kai otan pezo kapoio paixnidi(p.x. NFS Most Wanted).Skeftome gia alagi epeksergasti san lisi.Simfonite kai an nai ti protinete?

Δημοσ.

Den einai aparaithto na ftaiei h CPU sou. Ta perissotera kollhmata se ena mhxxanhma (otan ayto einai 8ema Hardware kai OXI Software), ofeilontai se mh swsth (aneparkh) trofodosia, se asymvatothta twn mnhmwn me to board, se provlhma tou diskou (bad sectors) klp...

Synistw loipon na kaneis enan elegxo sta merh pou exeis (gia paradeigma ta DFI Lanparty einai kapws dystropa me tis mnhmes kai thn symvatothta), sth marka kai sta reymata tou trofodotikou (giati an exeis kapoio Q-Tec 500W, tote ypologise oti sou apodidei san ena kalo 350W markas), elegxo sto disko me ta antistoixa diagnostika pou 8a vreis sto site ths etairias pou ton kataskeyazei klp...

Mhn allakseis CPU, an de vevaiw8eis gia ayta. MEta prepei na eksetaseis board kai CPU, opws epishs kai na krathseis mia pi8anothta to provlhma na ofeiletai sta Windows (h' se kati pou egkatasta8hke apo sena h' apo to Internet en agnoia sou) kai na prokalei ola ayta pou antimetwpizeis.

Δημοσ.

Δε νομίζω να υπάρχει κάτι που μπορεί να προστεθεί στην απάντηση του plpapadopoulos :-D

Θα βοηθούσε βέβαια αν εξηγούσες καλύτερα τι εννοείς με τα "κολλήματα". Άλλο το crash κι άλλο το υπερβολικά χαμηλό frame rate π.χ.

Η σύνθεση που έχεις, μου φαίνεται ικανοποιητική για τις συνήθεις εφαρμογές πάντως.

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι.Κολληματα εννοω π.χ. να μην ανταποκρινεται ξαφνικα ο υπολογιστης και επισης ξαφνικα να επανερχεται,ενω παιζω το παιχνιδι ξαφνικα να παει σε slow motion και ξαφνικα να επανερχεται.Αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο.Ξεχασα να αναφερω οτι ο δισκος ειναι με συνδεση ΙDE(WD 80GB).Αν μπορειτε βοηθηστε στο πως θα ελενξω τη συμβατοτητα board και μνημης(1*1024 twinmoss).

Δημοσ.

Apo auta pou pes sto teleutaio post sou mallon apo ton sklhro 8a lega oti proerxonte ta problhmata sou. Dokimase na ton kaneis ena defrag ka8ws kai na ton tsekareis me to programataki ths WD gia bad sectors.

Δημοσ.
Kalimeria sinadelfoi.Exo ena ipologisti me tin eksis sinthesi:amd athlon 64 3000+,DFI lan party D,1024 Gb memory,msi 7600 GT,ygropsiksi(de thimame poias markas) kai trfodotiko 550KW.Mou parousiazi kapoia kolimata kai se multitasking kai otan pezo kapoio paixnidi(p.x. NFS Most Wanted).Skeftome gia alagi epeksergasti san lisi.Simfonite kai an nai ti protinete?

Σιγουρα δεν φταιει επεξεργαστης(υποθετω ουτε καποιο αλλο κομματι),nfs επαιζα συνεχομενα 16ωρα σε 2600+athlon xp με μια 9600xt και 512 ραμ χωρις κολληματα...Μαλλον με κανενα φορματ θα λυθει το προβλημα...

Δημοσ.

Ξανα καλημερα σας.Να σας αναφερω και δυο-τρια αλλα πραγματα.Κατα αρχας πηρα τον υπολογιστη απο αλλον,ο οποιος τον ειχε κανει overcloking φτανοντας τον,αν θυμαμαι καλα στα 2,7 Mhz,εγω μονο αλαξα την καρτα γραφικων και πηρα τη 7600GT και την μνημη(twinmoss 1024Mb).Δευτερον του εκανα ενα test,ανοιξα τον wmplayer και το Nero Show Time και επαιζαν δυο βιντεακια HDefinition και ενα MP3 με τον Real Player και μετα απο λιγη ωρα αρχισαν να παιζουν τα βιντεακια σε slow motion και η χρηση CPU εφτασε κοντα στο 100%.Μονο με restart διορθωθηκε η κατασταση.Παρεπιπτωντος,αν εχει καποιος τη DFI Lan Party D και χρησιμοποιει το προγραμμα Smart guardian(που εχει στα tools του CD εγκαταστασης της motherboard),ας πει τις ρυθμισεις στα option για cpufan,pmw ic fan και chipset fan γιατι κατα λαθος τις γυρισα σε default.Περιμενω απαντησεις.

Δημοσ.
Ειναι Tagan TG530-U15 530W.Αγορασμενο 1/2006,επισης η υδροψυξη ειναι Thermaltake Bigwater SE 12cm.Αγορασμενο 2/2006.

Κορυφαιο...Οποτε απο κει δεν παιζει προβλημα...

Δημοσ.

Xωρις να ειμαι σιγουρος λεω μηπως εχει σχεση με τον δισκο που ειναι με συνδεση IDE.Και κατι αλλο,με εναν επεξεργαστη π.χ. Athlon 64 4200 διπυρηνο δε θα ειχαι διαφορα;

Δημοσ.
Xωρις να ειμαι σιγουρος λεω μηπως εχει σχεση με τον δισκο που ειναι με συνδεση IDE.Και κατι αλλο,με εναν επεξεργαστη π.χ. Athlon 64 4200 διπυρηνο δε θα ειχαι διαφορα;

Ρε παιδια καλοι οι sata αλλα δεν εγιναν μονομιας για τα μπαζα οι συνδεσεις ide...

Προφανως θα ειχε διαφορα,αλλα ουτε εκει βρισκετε το πρβλμα διοτι οπως ειπα και παραπανω,nfs επαιζα 16ωρα με barton και 9600xt χωρις προβληματα...

Δημοσ.

Γεια να μη σας ζαλιζω αλλο,θα κανω format,θα εγκαταστησω μονο ενα antivirus,ενα παιχνιδι π.χ. NFS και εναν player π.χ. Power DVD και θα δω πως παει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...