pao132003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 diladi prin apo to netmod vazeis oti kai stin pstn? hmmmm αν στην PSTN βάζεις splitter, τότε ναι: πριν από το νέτμοντ βάζεις ό,τι και στην PSTN. είρωνα...
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 to splitter stin isdn paei prin to netmod.stin pstn paei akrivos meta tin priza tou toixou.
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 to splitter stin isdn paei prin to netmod.stin pstn paei akrivos meta tin priza tou toixou.
Soth Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 αν στην PSTN βάζεις splitter' date=' τότε [b']ναι[/b]: πριν από το νέτμοντ βάζεις ό,τι και στην PSTN.είρωνα... egw den se prosevala... prosexe pws milas...
pao132003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 ούτε εγώ σε προσέβαλα, άρα είμαστε πάτσι!
Tsiou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Pouline εδω κανεις λαθος.... Εχω 2 τετοια modem και το ενα μπορει να συνδεθει και σε PSTN και σε ISDN (εχει επιλογη στο menu) ενω το αλλο μονο σε PSTN παροτι εχω βαλει τους ιδιους drivers και στα δυο. Απλα στις πρωτες εκδοσεις η Crypto δεν ξεχωριζε Annex-A και Annex-B ενω στις τελευταιες το κανει.
Soth Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 ούτε εγώ σε προσέβαλα, άρα είμαστε πάτσι! me xaraktirises... ektos an vlepw allo forum egw...
pao132003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Soth, επί του θέματος: οι χρήστες του φόρουμ λένε ότι γίνεται να συνδεθεί και over PSTN το modem, κάτι για το οποίο εξέφρασες αμφιβολίες. παραδέξου ότι είχες άδικο και τελείωσε το θέμα...
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Soth, επί του θέματος: οι χρήστες του φόρουμ λένε ότι γίνεται να συνδεθεί και over PSTN το modem, κάτι για το οποίο εξέφρασες αμφιβολίες. παραδέξου ότι είχες άδικο και τελείωσε το θέμα... gia na teliosei auto to thema xoris na ginei tskakomos.i crypto otan poulaei ta f200 pragmati grafei gia annex a kai annex b.an to kaneis install me tous aplous drivers paei kapou kai diabazei sto modem oti einai annex a kai sto klinei to annex b.an tora peraseis tous neous drivers nai men tha diabasei to modem kai tha bgalei oti einai annex a px alla mporeis na dialexeis kai tin epilogi annex b kai tha pexei kanonika.xtes to ekana gia polosti fora.min malonete.ine logiko na min to xeroun oloi.
peterst Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 δηλαδή μια απλή ερώτηση έκανα κ έχει γίνει ημιμεσανατολικό.Εμένα έχει εναργοποιμένο το Annex b (adsl over isdn) κ μου επιτρέπει να το ν βάλω στο annex a (adsl over pots).Τι είναι το pots?η PSTN?
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 an baleis tous new dirvers nai tha se afisei na to baleis annex a diladi over pots i allios pstn.
peterst Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 PLS Το όλο θέμα είναι πλέον λήξαν. Ας κλειδωθεί το θέμα γιατί αναλύθηκε ασκόπως πολύ. Ευχαριστώ πάντως.
Soth Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Soth, επί του θέματος: οι χρήστες του φόρουμ λένε ότι γίνεται να συνδεθεί και over PSTN το modem, κάτι για το οποίο εξέφρασες αμφιβολίες. παραδέξου ότι είχες άδικο και τελείωσε το θέμα... Αν διάβαζες πιο προσεκτικά, ΔΕΝ είπα ότι δεν γίνεται... Είπα ότι έχει σημασία το φίλτρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.