xsterg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 θέλω να αγοράσω κάρτα PCMCIA μνήμης χωρητικότητας 8 ΜΒ. απο εναν ελεγχο που εκανα σε πλαισιο και παρομοια καταστηματα δεν υπαρχουν. ξερει κανεις που μπορω να τις βρω ειδικα στην πολη της Πάτρας οπου και μένω? ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 den xero pou tha breis alla ti thes na tin kaneis mipos mporeis kati allo na xrisimopoiieis stin thesi tis.
FELIX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 8mb??ti na to kaneis toso ligo?anyway exw mia an se endiaferei pm me
xsterg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 8 MB χρειάζομαι. ξέρω τι ζητάω. ειίναι για προγραμματισμό ενός αυτοματισμού. δεν έχει καμμία άλλη θύρα. ο μόνος τρόπος είναι με κάρτα PCMCIA. αν κάποιος έχει η μπορεί να μου πει που μπορώ να βρώ μία θα τον ευχαριστούσα.
FELIX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 loipon,8mb flashdisk pcmcia pc card ata grafei panw kai formarismenh einai 7,63 mb...soy ftanei h xwrhtikothta??? h monh xrhsh pou ths eixa kanei htan na balw ta windows 1 kapote gia dokimh kai etrexan mia xara
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.