apaixtos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 em lg einai auth... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Σκεφτομαι και εγω να αγορασω ενα το Σεπτεμβριο αλλα δυστυχως δεν το πουλανε οι μεγαλες αλυσιδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasg7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 21century, ti enois den to poulane i megales alisides , ego to agorasa ap to plaisio peiraios metritis, omos mporeis na to pareis kai me pistotiki karta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δεν το ηξερα φιλε μου. Παντως σε ευχαριστω διπλα γιατι εισαι και θρυλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Είμαι στα πρόθυρα αγοράς laptop.Επειδή εχετε και εσείς αυτο το μοντέλο θα ηθελα να μου δώσετε καποιοες πληροφορίες. 1)το full ονομα είναι LG P1 J001HS? 2)τι θερμοκρασία πιανει σε idle και full κατασταση?(κατα προτήμηση σε *C) 3)εχει καλη συμπεριφορά σε βαριες εφαρμογές και παιχνίδια? 4)είναι οντώς τόσο αθόρυβο? Παρακαλώ βοηθηστε, ειμαι σε απογνωση...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.