Hamurabi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 paidia ειναι αψογο το εργαλειο.πανεμορφο,γρηγορο και ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΘΟΡΥΒΟ. σας ορκιζομαι οτι δεν ακουγεται σε απολυτη ησυχια ΤΙΠΟΤΑ! ΑΝ θελετε να ρωτησετε κατι, go ahead. Παντως αξιζει με μια γρηγορη ματια που τουχω ριξει. θα το ψαξω σε βαθος βεβαια σιγα σιγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klog Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Καλοδούλευτο............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasg7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Το αγόρασα και γω πρίν μιά εβδομάδα, όντως φίλε Hamurabi έχεις απόλυτο δίκιο στα όσα αναφέρεις για το μηχάνημα και οχι μόνο. Σου εύχομαι καλορίζικο και καλοδούλευτο. Εάν θέλεις να κάνουμε κάποιο contact για ανταλλαγή παρατηρήσεων πάνω στο μηχάνημα είμαι στη διάθεσή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarrasque Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 άντε καλορίζικο και δώστε review στο λαό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskdk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ μπορείτε να μου πείτε από που τα αγοράσατε ,από κανονικό κατάστημα ή ηλεκτρονικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 egw το πηρα απο msystems.gr. Επειδη το διναν μεχρι και 24 ατοκες δοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskdk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 hamurabi ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeto4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Είναι τόσο καλό όσο το S1 (http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150736 http://www.dpreview.gr/), αλλά η μόνη διαφορά του είναι ότι έχει Τ2400 αντί για Τ2500;;; Αν μπορέις να κάνει κάποιο review θα βοηθούσες πολύ. Η οθόνη του τι λέει; Γυαλίζει υπερβολικά ή είναι υποφερτό; (http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=153725) Τα windows είναι Ελληνικά ή Αγγλικά; Συγγνώμη για τις ερωτήσεις, αλλά δίχνει πολύ καλή ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crach13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 το εργαλειο πρεπει να πεταει.Δεν ειναι και ομορφο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 ειναι πανεμορφο,πεταει, η οθοηνη γυαλιζει λιγο, εμενα μου αρεσει παρα πολυ. εχει ελληνικα windows αλλα δε νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο. μιση ωριτσα υποθεση ειναι να βαλεις ταγγλικα αν θες. παντως ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθορυβο,εχω παθει πλακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crach13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 αντε καλοριζικο φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexadecimal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Απο εγγυηση τι λεει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasg7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Εγγύηση έχει δυο χρόνια on site και 30 ημέρες σε περίπτωση καμμένων pixels Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasg7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Εχει δυο χρόνια on site και 30 ημέρες για καμμένα pixels Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Καλοριζικο! Πρωτη φορα ακουω λαπτοπ με εγγυηση για καμενα pixel! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.