djapal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Παίδες καλησπέρα. Αποφάσισα φέτος να κάνω διακοπές σε κάμπινγκ και πήγα και αγόρασα μια σκηνή από τα Praktiker. Προς έκπληξή μου όμως δεν είχε οδηγίες μέσα!! Τρέχα γύρευε τώρα πως θα τα καταφέρω εγώ που δεν έχω ιδέα από τέτοια. Ξέρει κανείς τπτ παρεμφερείς πληροφορίες ή αν ξέρει και ο ίδιος να μου πει κάποια πράγματα γιατί έχω χαθεί! Thnx in advance!
Cromb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Θα τα καταφέρεις.Δεν είνα και δύσκολο.Σα να φτιάχνεις παζλ με 10 κομμάτια. Οργανώσου στα άλλα θέματα και η σκηνή μη σ απασχολεί.
djapal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Καλά σίγουρα αν το κάνω μία φορά, δε θα είναι τπτ μετά, αλλά εδώ ρε συ αγοράσεις κάτι τελείως απλοϊκό και σου έχει οδηγίες (πατηστε το κουμπί!!!!) και μου φάνηκε τελείως κουφό να μην έχει στη σκηνή! Τεσπα θα τους πάρω σήμερα τηλέφωνο να δω μήπως βρούμε τπτ. Στηριζόμαστε και στην καλή θέληση των ..."συν-καμπινγκ-στών"! Για να δούμε!
djapal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 [url']http://www.offtopic.gr/showthread.php?t=51[/url] thnx m8, αν και δεν είχε info πως να στήσεις μια σκηνή. το είχα τσεκάρει το Link αυτό. Είχε βέβαια άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που σίγουρα χρειάζονται! Οκ τώρα με το videaki που βρήκα, σώθηκα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.