^_NikitaS_^ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Γεια σας.Έχω την εξής απορία.Εγώ καλός ή κακός από της αρχή πάντα είχα κινητα ericsson και μετά sony ericsson.Τώρα δε ξέρω πως μου καρφώθηκε,αλλά πήρα το Nokia 6125.Έχω ψάξει όλο το μενού,αλλά δε βρίσκω με τίποτα πώς γίνεται να χρονομετράει τα λεπτά που μιλάω στην κεντρική οθόνη την ώρα που μιλάω.Ρωτάω,γιατί μιλάω κυρίως με τα 5λεπτα της Vodafone Cu και έτσι είμαι "τυφλός" και δεν ξέρω πόσο έχω μιλήσει και συνήθως χρεώνομαι(σε αντίθεση με την ericsson που αυτή τη δυνατότητα την είχε ακόμα και το Τ65 που είχα)
^_NikitaS_^ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 ούτε ένας σας δε γνωρίζει τι παίζει και αν παίζει κάτι με το θέμα μου πάνω στα nokia;
tktommytk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 san poli de viazesai re file... perimene olo kai kapoios tha xeri, mesa se ena misawro thelis kai apantisi.. aposo xerw kathe lepto sou kani enan apalo ixo apo pisw xwris kapoia rithmisi...
nektarios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 den kserw gia to sugkekrimeno montelo allo suny8ws sta nokia gia na kaneis auto pou 8es prepei na pas stis ρυθμίσεις-->ρυθμίσεις κλήσεων-->Σύνοψη μετά την κλήση--> Ενεργοποίηση
tktommytk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 nektarios afto pou les ine diaforetiko anaferetai stin teliki diarkeia tis klisis... Sta ipoloipa nokia ginetai ws exis: Log - Settings - Show call duration
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.