Hamurabi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Παιδες πηρα ομοαξωνικο καλωδιακι. Εχω τα ηχεια logitech Z-5400 και την καρτα ηχου audigy 2 zs. Στα ηχεια αποτι βλεπω υπαρχει αναλογη υποδοχη. Στην καρτα ηχου βλεπω μια εξοδο που λεει "digital" αλλα εμφανισιακα δεν ειναι σαν αυτη των ηχειων. μοιαζει ολοιδια υποδοχη σαν τις αλλες τις διπλανες που μπαινουν τα καλωδια των ηχειων. Χρειαζομαι καποιον μετατροπεα??
billpeppas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Coaxial δεν έχει η ZS, ούτε μπορείς να κάνεις κάτι μέσω adapter δυστυχώς.
Hamurabi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 E τη ειναι η digital υποδοχη της;;; τι σκ@τ@ digital καλωδιο περνει;;
HomoR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Perni optiki ina...alla prepi na exoun kai ta hxia sou analogi ipodoxi. Apo oti ksero iparxi kai adaptoras nomizo..kapou ton eixa petixei
VKostas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Αν δεν κάνω λάθος, στην έξοδο της κάρτας έχει μια ψηφιακή έξοδο σε 3.5mm jack (δες και το manual), και πιθανότατα τα ηχεία σου έχουν μια είσοδο με μονό RCA θηλυκό πορτοκαλί χρώματος. Δε νομίζω να δυσκολευτείς να βρείς σχετικό adapter.
Hamurabi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 tα ηχεια μου εχουν αυτες τις εξοδους: 1 x SPDIF input (RCA phono), 1 x SPDIF input (TOS Link), 1 x digital 5.1 channel audio line-in (mini-phone stereo 3.5mm x 3), 1 x audio line-in (mini-phone stereo 3.5 mm). ειναι καμια απαυτες για οπτικη ινα;;; αν ναινα παω να παρω μια οπτικη ινα να τελιωνουμε!!
billpeppas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Η "Digital" της Creative στις Audigy είναι Digital Din "creative" τύπου. Κάνει μόνο για ανάλογα ηχεία της Creative.
vagpap Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ρίξε μια ματιά εδώ. Θεωρητικά, δεν έχω δουλέψει τη συγκεκριμένη κάρτα, ένας μετατροπέας που σου δίνει αρσενικό jack 3,5mm σε θηλυκό RCA θα κάνει τη δουλειά που θες. Από εκεί και πέρα, συνδέεις το καλώδιο που πήρες και μετά στα ηχεία σου, στο SPDIF in (RCA)
wizzy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 @ Hamurabi: Η θύρα TOS LINK είναι η θύρα οπτικής ίνας που ψάχνεις.
Hamurabi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 αρα μου λετε οτι τα ηχεια μου περνουν οπτικη ινα, η καρτα ηχου μου περνει επισης. αρα με ενα καλωδιο οπτικης ινας ειμαι οκ...;;
VKostas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Το link που έδωσε ο vagpap εξηγεί ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι: Use a mono minijack to RCA connector. If you don't use a mono connector, it doesn't work. The part you need is this: RS 274-897 Plug this adapter into the digital out hole on the soundcard and then run an RCA from it to the receiver. With this connection you will be sending a Dolby Digital signal to the receiver and the receiver will decode the signal. Realize that a DD signal doesn't mean that it will always be multichannel audio. A DD signal can be multichannel (DD5.1, DTS, etc) or it can be uncompressed 2 channel stereo. When you play a DVD the DD signal will be multichanne;. With all other sounds the DD signal will be only 2 channel stereo. Όσο για την οπτική ίνα (toslink) δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει έξοδος πάνω στο bracket ή αν χρειάζεσαι το panel των 5 1/4" που είχαν οι ακριβές εκδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.