Προς το περιεχόμενο

Winamp + Remote = ?

psou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα ένα Tv Tuner(Crypto mpeg pc/tv-radio) και έιχα διαβάσει κάπου πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το remote του tuner για να ελέγχω το winamp.Το έχει κάνει κανείς;Κανένα tip?

Δημοσ.

www.irassistant.com

Κατέβασε το βασικό προγραμματάκι και το com.zip από τη σελίδα των drivers. Αυτό τουλάχιστον έκανα εγώ με την PCTV Pro δουλεύει μια χαρά. Πέραν τούτου έχε υπόψιν σου ότι το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και έχει καληφθεί πλήρως οπότε πάτα και ένα search στο forum

Δημοσ.

Ok το κατέβασα, δουλεύει ο driver αλλά δε μπορώ να κάνω "Learn Command".Πατάω το κουμπί που θέλω αλλά δε λέει να ξεκολήσει από το 0%.Που μπορώ να βρω τα σωστά settings για το remote μου;Κοίταξα στη σελίδα και δε βρήκα κάτι...

Δημοσ.

Όπως σου είπα το θέμα το χουμε ξανασυζητήσει εδώ και οι ρυθμίσεις που ψάχνεις έχουν αναφερθεί. Κάνε λοιπόν εκείνο το SEARCH που σου λεγα στο insomnia βάλε για search word "irassistant" και στο results θα βρεις το τόπικ όπου είχαμε αναφερθεί επισταμένως πάνω στο θέμα.

Δημοσ.

Ποπο...τι να πω;Μπορεί να φταίει η ζέστη.Λες να μην έκανα Εύρεση;ΕΚΑΝΑ!Όμως, αν είχες κάνει και εσύ θα διαπίστωνες πολύ έυκολα πως δεν έχουν αναφερθεί ΠΟΥΘΕΝΑ οι ρυθμίσεις για την Crypto Mpeg PC/TV-Radio.Απευθύνθηκα σε σένα επειδή λες οτι κατάφερες να κάνεις το εν λόγω πρόγραμμα να δουλέψει με την Pro, αυτές οι κάρτες έχουν πολλά κοινά και το μόνο που ζήτησα ήταν να μου πείς τα ΔΙΚΑ σου settings.Αν όμως δε θες, άστο δε μπορώ να σε αναγκάσω.

ΥΓ και στα forums κοίταξα, αλλά δε βρήκα άκρη.

ΥΓ2 Υπάρχει κανένας καλός Χριστιανός εκεί έξω που να μπορεί να με βοηθήσει λίγο;

Δημοσ.

http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=6&t=002747&p=

Αν πήγαινες εκεί θα έβλεπες οτι ο ανάρμοστος έχει γράψει τα παρακάτω:

skip first command=o

variation=2

ta alla dio apo kato, 100 kai 100 kai 5 fores to trito.

Sto configure tora:

Init String: R

Response: keno

Speed: 1200

Byte size: 8

Parity: None

Stop Bits: 1

DTR: Disable

RTS: Enable

Xon/Xoff: on

Read..:3

Όπως φαντάζεσαι αυτές οι ρυθμίσεις δουλεύουν σε μένα, τώρα αν το ίδιο ισχύει και με την Κρύπτο αγνοώ.

Δημοσ.

Ωχ, νόμιζα πως είχες και εσύ Κρύπτο...Σόρυ, το είχα δει το συγκεκριμένο ποστ, αλλά δε δουλεύουν οι ρυθμήσεις.

Δημοσ.

Χμμμμ τι να σου πω, δοκίμασε να κάνεις ερώτηση στο φόρουμ του ίδιου του προγράμματος μην τυχόν και υπάρχουν οι ρυθμίσεις για την κάρτα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...