Προς το περιεχόμενο

Crypto F200 kai Suse 10

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι,ξερω,να τσακιστω να παρω ρουτερ....μετα τις διακοπες

Μεχρι τοτε μολις εβαλα Suse10 και δεν βλεπει το modemακι της DSL το cryptof200 που παει με usb στο pc.

Πως μπορει να γινει η δουλεια για να εχω ιντερνετ απο Linux?

Δοκιμασα κατα το installation να το δηλωσω ως Modem αλλα δεν μπορουσε να συνδεθει,ισως εβαλα λαθος usbport ,ισως λαθος Username/Password τεσπα,καμια ιδεα πλεον?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mαλλον τσαμπα κοπος ρε φιλε

Αποτι βλεπω στα διαφορα λινκς που βρηκα (καλα ρε κουφαλα Γιωργη,το 1ο λινκ που δινει το google εδωσες? :)) ειναι για συγκεκριμενες εκδοσεις Kernel,θελει μπολικες γνωσεις Kernel compilation και κυριως ωρα μπολικη και ΑΝ δουλεψει,που δεν (εδω οι αλλοι στο adsl.gr λεγανε οτι στην Suse10 δουλευει χωρις να κανεις κατι,ναι πως,το βλεπω...)

Τεσπα,αμα ηταν θα γινομουν κομπιουτερας...το ποιντ ειναι,παω μετα τις διακοπες να τιμπησω κανα ρουτερακι ethernet να κανω δουλεια,να μην κανω και παπατζιλικια που κανω τωρα για ναχει νετ και το λαπτοπ

Θενξ ενιγουει

(εδω οι αλλοι στο adsl.gr λεγανε οτι στην Suse10 δουλευει χωρις να κανεις κατι,ναι πως,το βλεπω...)

Κατι ειχα ακουσει για το 10.1 οτι δουλεψε κατευθειαν. Στο 9.3 παντως που εχω εγω με πηρυνα 2.6.11 δεν δουλεψε κατευθειαν. Και φυσικα router! Αλλωστε δεν ειμαι της αποψης οτι το συγκεκριμενο modem αξιζει να ασχοληθεις.

Παλαιοτερα παντως η διαδικασια που περιγραφεται στο link ειχε τελικα δουλεψει σε Mandriva 2006.

Mα αυτο λεω,οτι αν ειναι να σου βγει ο πατος και ΑΝ δουλεψει για το κωλομοντεμ αστα.Μπαινω απο Win και το Σεπτεμβρη με το καλο χτυπαω ενα ρουτερακι ναμαι κυριος

Εν το μεταξύ κάνε κ καμιά βουτιά, καλοκαιράκι είναι... κ πάρε κ το crypto μαζί!! Το δικό μου κάνει παρέα εδώ κ 2 μήνες στα ψάρια... κ γράψε 100 φορες "δεν θα ξαναπάρω μηχάνημα που δεν υποστηρίζεται από το linux" :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...