Προς το περιεχόμενο

Επιτραπέζια DvD/Divx Player

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες πήρα το LG9900, κάπου διάβασα ότι παίζει ελληνικούς υπότιτλους srt. Σε μένα δεν έπαιξε, υπάρχει firmware?!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Egw exw to Sony DVP-NS36 kai paizei mia xara ta divx kai me Ellhnikous ypotitlous (yposthrizei 5-6 diaforetika formats, srt, sub, ktl). To mono problhma einai h grammatoseira pou einai kapws mikrh. Exw steilei mhnyma gia to an tha ginei firmware update gia na lyhtei kai ayto to problhma kai anamenw apanthsh.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

sony dvp ns36 ,το πήρα κ εγώ απο media markt, 84 ευρώ.

παίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους,αλλά με ΠΟΛΥ μικρά γράμματα.

ξέρει κάποιος πως μπορώ να τους μεγαλώσω,ή αν μπορώ να κάνω κάτι πριν την εγγραφή σε dvd στο αρχείο srt?

επίσης,zavlakas, γνωρίζεις αν υπάρχει κανα firmware για αυτο,που να μεγαλώνει τους υπότιτλους?

Δημοσ.

παίδες εγώ πήρα το pioneer dv-490v-k και έχει και hdmi upscale sta 720p και 1080i και παίζει divx με firmware update που μόλις έκανα.

παίζει καλά και έχει και auto επιλογή για ntsc/pal

δεν έχει svideo έχει όμως scart και για spdif έχει μόνο coaxial

μην ξεχάσω έχει και component (εννοείται progressive)

τιμή 129 ευρά , αλλά είναι χάρμα οφθαλμών (το μαύρο)

μόνη πατάτα ότι κάνει λίγο θόρυβο στην ανάγνωση

Δημοσ.
GVG εγγύηση,China power :D

To GVG πάντως εκτος του οτι είναι δοκιμασμένο πλεον οτι παίζει τα πάντα, έχει και φοβερο support από GVG enthusiasts με συνεχή firmware updates. Άσε που το χει πάρει τόσος κόσμος.

Οι μεγάλες εταιρείες συχνά εγκαταλείπουν το support σε προηγούμενα μοντέλα για προμοτάρισμα των νεων. Με το GVG, δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. GVG power!

Δημοσ.

Εμενα το GVG τα επαιξε στο εξαμηνο.

Εκει που εβλεπα ενα dvd απο video club,επαθε ενα σοκ και πλεον δεν διαβαζει τιποτα απολυτως.

Δημοσ.

mia apo ta idia me ton filo vagos789.ego pira to lg dvx9800 pou mesa se 4 mines kapout!!diabazei men alla kolaei ta panta.allaksa pali to firmware mipos den to eixe perasei kala alla kai pali tipota.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ πήρα το lg dvx-171 πρόσφατα και μου κολλάει σε μερικά dvd στις ταινίες(φρεσκογραμμένα τα dvd) αλλά όχι σε όλα.

Μου βγάζει σε ορισμένα κάθετες γραμμές σε κάποια σημεία και όταν πάω στο μενού και ξανασυνεχίζω τη ταινία μου παίζει κανονικότατα.

Να το πάω πίσω για αλαγή?

Κι ένα άλλο πρόβλημα όταν το πηδάω να πάει στο 50 λεπτό πχ της ταινίας στα γρήγορα μου παίζει η εικόνα αλλά κολλάνε οι υπότιτλοι σε ένα σημείο και παίζονται πάντα μόνο οι γραμμές αυτές του σημείου.

Δημοσ.

Κι εγώ κάποια στιγμή είχα σκεφτεί αυτή την αγορά,

αλλά τελικά πήρα καλώδιο rca 10 μέτρα,

σύνδεσα το pc με την tv και έλυσα το "πρόβλημα" μια και καλή,

παίζω δηλαδή τα video στο pc και τα βλέπω στην τηλεόραση,

το μόνο κακό είναι ότι για να κάνω pause πρέπει να πάω στο διπλανό δωμάτιο που είναι το pc,

οπότε, σκεφτείτε ότι υπάρχει κι αυτή η εναλλακτική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...