georgeadams Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ναι, δεν είπαμε πως χάθηκαν όλα τα αρχεία. Σύμφωνα με το άρθρο αυτά που (μάλλον) χάθηκαν είναι οι μαγνητοταινίες με βίντεο υψηλής ανάλυσης με πολύ καλύτερη ποιότητα από αυτήν που είχε μεταδοθεί στην tv...
blueviper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ναι, δεν είπαμε πως χάθηκαν όλα τα αρχεία. Σύμφωνα με το άρθρο αυτά που (μάλλον) χάθηκαν είναι οι μαγνητοταινίες με βίντεο υψηλής ανάλυσης[/u'] με πολύ καλύτερη ποιότητα από αυτήν που είχε μεταδοθεί στην tv... Αν ζει ο σκηνοθέτης, είναι παιχνιδάκι να στήσουν το σκηνικό και πάλι υπό την καθοδήγησή του. Πλέον θα έχουμε και dolby surround ήχο.
marios1957 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Οπότε θα πέσουν και τ' αλάνια και θα βγάλουν κάτι rlzzzz,μούρλια.Μένει μόνο να βάλουμε το team για μετάφραση...
Timour21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέχρι και το όνομα του Κιούμπρικ είχε ακουστεί πάντως. Οπότε θα πρέπει να βρούν άλλο....
ga25 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Όπως υποστηρίζουν ' date=' οι Αμερικάνοι πήγαν πρώτοι στην Σελήνη.Στην εικόνα που βλέπετε ο Niel Armstrong φωτογραφίζει τον συναδελφό του .Αλλά όπως θα δείτε στην εικόνα ο Armstrong δεν κρατά φωτογραφική μηχανή.Ποιος τον φωτογράφισε? [/quote'] Βασικά στην photo ο ήλιος φαίνετε να χτυπάει τον τύπο από δεξιά προς τα αριστερά... Γιατί όμως η σκιά του είναι ευθεία μπροστά στον αντικατοπτρισμό στο κράνος του ? κάτι βρομάει εδώ...
SL9S9 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Νομίζω η πιο καλή απόδειξη ότι δεν πήγαν. Δείτε τις 2 φωτογραφίες. Απο τις πατημασιές φαίνεται ότι είναι μαλακό το χώμα. Τώρα για να κατεβει αυτό το πράμα, δεν θα είχε καποια ίχνη από τη φλόγα του πυραύλου; σε σχήμα κύκλου γύρω γύρω ή λίγο κρατήρα; Επίσης πύραυλος που πάει με όπισθεν νομίζω δεν έχει ανακαλυφτεί ακόμα.
Mika Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δεν ξερω αν θα επρεπε να εχει κανει κρατηρα αλλα μονο πυραυλος δεν ειναι η σεληνακατος
vastravoud Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ακριβώς, δεν κατέβηκε ολόκληρος ο πύραυλος, παρά μόνο η σεληνάκατος (LEM) προσγείωσης, ενώ ο τρίτος αστροναύτης έμεινε σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη με το υπόλοιπο σκάφος.
panther_512 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Συγγνώμη, με αλεξίπτωτο δν πέφτει αυτή η παπαρδέλα? Δεν νομίζω Lucifer. Αφού η Σελήνη δεν έχει ατμόσφαιρα. Τί να του κάνει το αλεξίπτωτο?
Mika Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 με αλεξιπτωτο τα στελνουν στον Αρη. Στην παρακατω εικονα φαινεται οτι η σεληνακατος εχεις καποιου ειδους descent engine για να κατεβει.
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δεν νομίζω Lucifer. Αφού η Σελήνη δεν έχει ατμόσφαιρα. Τί να του κάνει το αλεξίπτωτο? Χουμ, έχω την εντύπωση πως έχουν κάτι παρόμοιο για φρένο για να επιβραδύνει μετά την αποκόλληση από τον μπύραυλο. Εξάλλου η σελήνη βαρύτητα έχει. Δν παίρνω κ όρκο ε.
bingo Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δεν νομίζω Lucifer. Αφού η Σελήνη δεν έχει ατμόσφαιρα. Τί να του κάνει το αλεξίπτωτο? Το αλεξίπτωτο έχει να κάνει με την ατμόσφαιρα ή με τη βαρύτητα; Πάντως όπως και να ναι σίγουρα θέλει πύραυλο για να φύγει πάλι. Και νομίζω πως έχω δει φωτογραφίες από ψηλά μόλις έχει απογειωθεί και ούτε εκεί έχει σημάδι από πύραυλο.
nicsie Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ωραιο αερακι υπάρχει μιας και ανεμιζει η αμερικάνικη σημαία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.