Προς το περιεχόμενο

Ποιοι πήγαν πρώτοι στην Σελήνη?

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ήθελα να πω για τη σημαια απο αλουμινοχαρτο, τωρα εσεις συνεχιστε να κανετε αυτο που ξερετε καλυτερα

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αντε πές για τη σημαία απο αλουμινόχαρτο! Τόσα ακούσαμε! Αυτό θα μας πειράξει?:rolleyes:

post-107911-129063017578_thumb.jpg

Το θέμα λύθηκε;

Ο δορυφόρος της ΝΑΣΑ LRO που εκτοξεύθηκε πριν απο κανένα μήνα, έστειλε τις πρώτες φωτο από την σελήνη και απο τα σημεία προσελήνωσης των προγραμμάτων Apollo.

Η πιο καθαρή φωτο είναι απο το σημείο προσεδάφησης του Apollo 14 όπου φαίνονται τα σημάδια απο τις μπότες των αστροναυτών και τα ίχνη των οχημάτων, αλλά και το υπόλοιπο κομμάτι της ακάτου που έμεινε στη σελήνη.

Η αλήθεια είναι οτι η εικόνα κάνει λίγο για πειραγμένη και ο αντίστοιχος ιαπωνικός δορυφόρος δεν έδειξε τα αντίστοιχα σημεία, οπότε μπορεί να ξεκινήσει και νέος κύκλος αμφισβήτησης.

http://www.nasa.gov/mission

Δημοσ.

προσωπικα οι διαφορες εξηγησεις της Nasa μου ακουστηκαν πειστικες

λογικο να ειμαστε επιφυλακτικοι με τοση απατη που παιζει αλλα μην φτανουμε και στο αλλο ακρο

αν οι Ρωσοι ειχαν στοιχεια που να αποδεικνυαν το fake της ιστοριας θα ειχαν κανει ρεντικολο τους Αμερικανους διεθνως

Δημοσ.

Μωρε εδω καποιοι νομίζουν οτι η NASA σκηνοθέτησε ολόκληρη προσελήνωση και δεν θα βγάλουν τις φωτο πειραγμένες?

http://www.nasa.gov/mission_pages/LRO/multimedia/lroimages/apollosites.html

http://lroc.sese.asu.edu/news/?archives/76-LROC%C3%A2%E2%82%AC%E2%84%A2s-First-Look-at-the-Apollo-Landing-Sites.html

Δεν λέω να μην σκεφτόμαστε, να ακολουθούμε την πεπατημένη και να τρωμε οτι μας λένε αλλά μερικά πράγματα εχουν συζητηθει,εχουν ΞΑΝΑσυζητηθει αλλά κάποια άτομα δεν θέλουν να αποδεχτούν μια θέση που στηρίζεται σε λογικά επιχειρήματα αλλά αρεσκονται στην συνομωσιολογία για ενα απο τους 2 λογους: 1) Για να το παιξουν οτι ξερουν πολύ περισσοτερο απο τον "κοινο" κοσμο 2) Επειδη η περιορισμενη νοημοσυνη τους δεν τους επιτρεπει να σκεφτουν και απλα τρωνε οτι μαλακια τους σερβιρον οι εκαστωτε Λιακοπουλοι

Δημοσ.
Υπάρχει ένα special επεισόδειο Myth Busters αφιερωμένο στους μύθους για την πρώτη επίσκεψη στη Σελήνη

Από εκεί και από κάτι πειράματα στο ΙΤΕ είχα υπόψιν μου τι γίνεται σε κενό αέρος, εξου και η προτροπή προς τον biscoto να δει πρώτα και μετά να πετάει αρλούμπες για αλουμινόχαρτα στην σελήνη.

Μάλλον μπέρδεψε το απόλυτο κενό με το απόλυτο μηδέν όταν έλεγε ότι η σημαία δεν είναι λογικό να κυματίζει.

εγω ήθελα να πω για τη σημαια απο αλουμινοχαρτο, τωρα εσεις συνεχιστε να κανετε αυτο που ξερετε καλυτερα

Τόσα άτομα σε κάνουν θεό να αποκαλύψεις τη σημαία Sanitas Sanitas αλλά αρνείσαι. Γιατί?

Δεν λέω να μην σκεφτόμαστε, να ακολουθούμε την πεπατημένη και να τρωμε οτι μας λένε αλλά μερικά πράγματα εχουν συζητηθει,εχουν ΞΑΝΑσυζητηθει αλλά κάποια άτομα δεν θέλουν να αποδεχτούν μια θέση που στηρίζεται σε λογικά επιχειρήματα αλλά αρεσκονται στην συνομωσιολογία για ενα απο τους 2 λογους: 1) Για να το παιξουν οτι ξερουν πολύ περισσοτερο απο τον "κοινο" κοσμο 2) Επειδη η περιορισμενη νοημοσυνη τους δεν τους επιτρεπει να σκεφτουν και απλα τρωνε οτι μαλακια τους σερβιρον οι εκαστωτε Λιακοπουλοι

Το αυτό

Δημοσ.
προσωπικα οι διαφορες εξηγησεις της Nasa μου ακουστηκαν πειστικες

λογικο να ειμαστε επιφυλακτικοι με τοση απατη που παιζει αλλα μην φτανουμε και στο αλλο ακρο

αν οι Ρωσοι ειχαν στοιχεια που να αποδεικνυαν το fake της ιστοριας θα ειχαν κανει ρεντικολο τους Αμερικανους διεθνως

Δεν είμαι από αυτούς που αμφισβητούν την προσελήνωση, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα: Πως είναι δυνατόν οι ρώσοι να στείλουν τον πρώτο δορυφόρο ΚΑΙ τον πρώτο άνθρωπο στο διάστημα, Σήμερα να έχουν το πιο αξιόπιστο πυραυλικό φορέα και ξαφνικά η αμερική να πατάει στο φεγγάρι?? Κάτι παίζει εδώ:

1)Είτε οι Αμερικάνοι αγόρασαν σχέδια από τους Ρώσους.

2)Είτε οι Αμερικάνοι έστειλαν άνθρωπο στο διάστημα χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την 100% προστασία του, απλά για να κερδίσουν τους Ρώσους οι οποίοι δεν το έπαιξαν....

Δημοσ.
Δεν είμαι από αυτούς που αμφισβητούν την προσελήνωση, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα: Πως είναι δυνατόν οι ρώσοι να στείλουν τον πρώτο δορυφόρο ΚΑΙ τον πρώτο άνθρωπο στο διάστημα, Σήμερα να έχουν το πιο αξιόπιστο πυραυλικό φορέα και ξαφνικά η αμερική να πατάει στο φεγγάρι?? Κάτι παίζει εδώ:

1)Είτε οι Αμερικάνοι αγόρασαν σχέδια από τους Ρώσους.

2)Είτε οι Αμερικάνοι έστειλαν άνθρωπο στο διάστημα χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την 100% προστασία του, απλά για να κερδίσουν τους Ρώσους οι οποίοι δεν το έπαιξαν....

Τα ερωτήματα σου θ απαντηθούν αν διαβάσεις την ιστορίας του Space Race...

Δημοσ.
Τα ερωτήματα σου θ απαντηθούν αν διαβάσεις την ιστορίας του Space Race...

ΤΟ έχω διαβάσει, απλά αφήνω και περιθώριο κάποια από αυτά να είναι ψέματα...

Δημοσ.

ανεφερε κανεις για τα κατοπτρα που αφησαν οι αστροναυτες για μελλοντικα πειραματα?

An experiment, begun when Apollo 11 astronauts Neil Armstrong and Buzz Aldrin left a mirror on the lunar surface 40 years ago to allow Earth-based astronomers to fire lasers at it, has been ended by American science chiefs.

The mirror's existence, and the fact that astronomers can bounce lasers off it and detect the returning beam, has also provided Nasa and other scientists with compelling evidence to refute the claims of moon-landing deniers who claim the Apollo lunar mission were hoaxes filmed in an Earth-based studio.

http://www.guardian.co.uk/technology/2009/jun/21/mcdonald-observatory-space-laser-funding

Δημοσ.
Δεν υπάρχει η βαρύτητα της γης, αλλά το σήκωμα και το πέσιμο του χώματος μου φαίνεται πως γίνεται πολύ γρήγορα.

Δεν υπαρχει?:fear:

Παντου υπαρχει η βαρυτητα της γης.;) Απλως ειναι λιγοτερη.

• Super Moderators
Δημοσ.
ανεφερε κανεις για τα κατοπτρα που αφησαν οι αστροναυτες για μελλοντικα πειραματα?

ναι 3-4 φορές τουλάχιστον :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...