Προς το περιεχόμενο

Ποιοι πήγαν πρώτοι στην Σελήνη?

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως υποστηρίζουν , οι Αμερικάνοι πήγαν πρώτοι στην Σελήνη.

Στην εικόνα που βλέπετε ο Niel Armstrong φωτογραφίζει τον συναδελφό του .Αλλά όπως θα δείτε στην εικόνα ο Armstrong δεν κρατά φωτογραφική μηχανή.Ποιος τον φωτογράφισε?

original.jpg

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ νομίζω οτι δεν έχει πάει κανείς ακόμα.

Πάντως οι φωτογραφικές μηχανές βρίσκονταν επάνω στην στολή στο ύψος του στήθους τους πάντως.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά εγώ είχα πάει πρώτος και πάνω που θα φώναζα και το φίλο μου τον Μάριο, ήρθαν αυτοί οι μ@λ@κες οι αμερικανοί και μας την χαλάσανε την παραλία...

Δημοσ.
Αλλά όπως θα δείτε στην εικόνα ο Armstrong δεν κρατά φωτογραφική μηχανή.Ποιος τον φωτογράφισε?

Γιατί δε κρατά φωτ.μηχανή? επειδή δε τη σηκώνει στο ύψος του ματιού για να δει μέσα από το κλασσικό παραθυράκι όπως κάνουμε εμείς?

Ίσως να ήταν όντως στη στολή τους.. Εξάλλου κάτι φαίνεται να κρατά μπροστά του ο Armstrong

Ααα.. και εννοείται οι πρώτοι που πήγαν εκεί ήταν οι Έλληνες με πρώτο και καλύτερο τον Δανιήλ (Da-Niel) Βαρβατοχέρη (Armstrong) ... Το είπε και ο Λιακό

Δημοσ.
Γιατί δε κρατά φωτ.μηχανή? επειδή δε τη σηκώνει στο ύψος του ματιού για να δει μέσα από το κλασσικό παραθυράκι όπως κάνουμε εμείς?

Ίσως να ήταν όντως στη στολή τους.. Εξάλλου κάτι φαίνεται να κρατά μπροστά του ο Armstrong

Ααα.. και εννοείται οι πρώτοι που πήγαν εκεί ήταν οι Έλληνες με πρώτο και καλύτερο τον Δανιήλ (Da-Niel) Βαρβατοχέρη (Armstrong) ... Το είπε και ο Λιακό

Α να μπράβο , όλα αυτά τα έχω δει στον Λιακόπουλο!!!

έχει δείξει φωτογραφία που δεν υπάρχει φωτογραφική μηχανή!!!

Ζήτω το σύμβολο των ΕΛ

ΕΛΛΑΣ!!!

Δημοσ.

Αυτό το άσπρο ανθρωπάκι που φαίνεται στην αντανάκλαση αυτό είναι ο Νηλ Άρμστρονγκ και αυτός έβγαλε τη φωτογραφία.

έχεις δίκιο όμως, δεν φαίνεται η φωτογραφική, οπότε έχουμε μυστήριο. Επίσης δεν φαίνονται ούτε τα μάτια του Νήλ και επειδή αυτός ώς γνωστόν είχε μάτια σημαίνει πως κάποιος άλλος είναι στην φωτογραφία.

Για περισσότερα διάβασε αυτό το λίνκ με πληροφορίες για τις ΑΠΑΤΕΣ της ΝΑΣΑ ή ρωτα τω ΚαραθοδορΗ στο 2310-521010

Δημοσ.

Κυκλοφορεί σε γνωστά κατατόπια βιντεάκι-ντοκυματέρ με τίτλο "Conspiracy theories - Din't we land on the moon". Από όλα τα επιχειρήματα που αναφέρονται σε αυτό, το συγκεκριμένο με τη μηχανή είναι το πιο αδύναμο (εώς αστείο). Κάποια άλλα φάινονται τουλάχιστον αξιοπρεπή. Έχει ξανα-αναφερθεί εδώ μέσα.

Δημοσ.

100 βλακείες δεν μπορούν να υποκαταστήσουν ένα επιχείρημα. Αν προσέξεις η επιχειρηματολογία αναλόγων θεωριών συνομοσίας βασίζονται στην τεράστια ποσότητα σαθρών "επιχειρημάτων".

Δημοσ.

Λιγα για τον Καραθεοδωρη θειο mpou mpou.

Στο Μοναχο υπαρχει εδρα με το ονομα του και απ'εξω αδριαντας.

Και δεν το ξερω απο τον Οβελιξ. Καλα?

Βρισε οσο θες τον Οβελιξ, αλλα καλυτερα διαβασε λιγα πρωτα για το Καραθεοδωρη...Και δεν θα εισαι φασιστας/εθνικοφρων/καφρος αν διαβασεις.

Δημοσ.

οι αμερικάνοι δεν πάτησαν το πόδι τους τότε στην σελήνη απλά σκηνοθέτησαν ένα ψέμα για να νικήσουν τον πόλεμο με τους ρώσους.

Δημοσ.
οι αμερικάνοι δεν πάτησαν το πόδι τους τότε στην σελήνη απλά σκηνοθέτησαν ένα ψέμα για να νικήσουν τον πόλεμο με τους ρώσους.

Οι ρώσοι δεν υπάρχουν, τους σκηνοθέτησαν οι αμερικάνοι για να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου απο τον πόλεμο με τους Cylon.

ΥΓ. Πότε ενεπλάκησαν οι ΗΠΑ και η Ρωσσία/ΕΣΣΔ σε πόλεμο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...