Προς το περιεχόμενο

Άλλο ένα πρόβλημα αλλά δεν ξέρω απο που...

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας παλικάρια.

Θα θυμάστε κάποιοι το πρόβλημα που είχε ο bro μου το οποίο λύθηκε λόγο των RAM. Τώρα ενημερώθηκα για ένα άλλο πρόβλημα. Ο υπολογιστής κάνει τερματισμό όποτε του κατέβει(δεν έχει στάνταρ ώρα και ούτε το κάνει με το που ανοίγει). Πριν με τις Ram που τις είχαμε σε λάθος θέση έκανε επανεκκίνηση αλλά τώρα τον κλείνει τελείως και αν πατήσεις το κουμπάκι power ανοίγει ξανά χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τον επόμενο τερματισμό που θα κάνει. Τι μπορεί να φταίει σʼ αυτό;

Επεξεργαστής;

Τροφοδοτικό;(αυτό είναι 600W και το δούλευα εγώ πριν 3 εβδομάδες και δεν είχε κάποιο πρόβλημα)

Μητρική;

Δημοσ.

Και εγώ στο ίδιο ψάξιμο ήμουν μέχρι που μου κάηκε η mb. Έχει το pc σου καμιά προϊστορία με καμμένο τροφοδοτικό κτλ? Μήπως άλλαξες τίποτα τον τελευταίο καιρό και σου παρουσιαστηκέ? Δεν νομίζω να ανεβάζει θερμοκρασίες... Και εγώ πάντως ψάχνω να βρώ τι φταίει...Άν είναι διάβασε το post μου μήπως βρείς ομοιότητες...

Δημοσ.

Για δώσε Link.

Έχεις κι εσύ την ίδια mobo;

Στην αρχή του ανέβαζε αρκετά αλλά τώρα δεν μου έχει πει κάτι για τίποτα τέτοιο. Συγκεκριμένα στον HDD.

Του είπα να κάνει ένα format μιας και τελείωσε να τον αναβαθμίζει γιατί όταν έκανα εγώ νέο PC μου έκανε τα ίδια και με ένα απλό Format όλα τελείωσαν. Δεν ξέρω τι παίζει πάντως.

Κι εγώ πάω πάλι για αναβάθμιση σε AM2 και ελπίζω να μην βρω τέτοια προβλήματα γιατί στην τελευταία αναβάθμισή μου το e-shop μου έκανε ενάμιση μήνα μέχρι να μου την αντικαταστήσουν.

Για δώσε link για να δω αν υπάρχουν ομοιότητες.

Δημοσ.

Re file to menu pinakas elegxoy->systima->gia prwxorimenoys->ekkinisi kai apokatastasi kai tin epilogi poy leei aytomati epanekinisi tin exeis apenergopoihmeni?? poy xereis mporei na ftei ki afto.

Δημοσ.

Έτσι όπως είσαι στο PC ακούς το γνωστό τσούβ και τόσο ήταν.

Μαύρη οθόνη και τέλος, αυτό ήταν. Τον ανοίγεις ξανά και no problem μέχρι το επόμενο τσούβ.

Για W32 δεν νομίζω γιατί αμέσως μετά το format άρχισε νατα κάνει αυτά.

Απο ότι μου είπε προχτές ήταν η τελευταία μέρα που του το έκανε αυτό. Για να δουμε αν γίνει ξανά.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=153633

Δεν έχουμε την ίδια mobo αλλά μάλλον το ίδιο πρόβλημα. Πάντως αν είναι σαν την δικιά μου φάση τσέκαρε τροφοδοσία και κανένα περιφερειακό που σου γονατίζει το σύστημα. Άλλιως μόλις καταλήξω και εγώ τι φταίει θα σε ενημερώσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...