beman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 παιδια παω να εγκαταστησω ξανα ,το ειχα και το ειχα κανει αποεγκατασταση, το zone alarm pro...και μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι ενεργο το true vector να παω πρωτα στον service manager να το κλεισω και μετα να κανω την εγκατασταση... εγω παντως δεν το βρισκω πουθενα....εκανα καθαρισμο της ρεγκιστρυ με πολλα προγραμματα ...απενεργοποιησα ολα τα αλλα spyware k antivirus αλλα παλι τα ιδια..........
user-64 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 και εμενα το za μετα απο τρια κανονικα ανοιγματα του υπολογιστη μου ελεγε οτι δεν ειναι δυνατον να βρεθει το database των antivirus kai spyware δεν ειναι τίποτα βγάλτο και βάλε ενα άλλο
beman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 οταν λες ενα αλλο firewall εννοεις ? αν ναι το εχω συνηθισει το δουλευω τοσα χρονια ,ξερω πως να το ρυθμισω ...να μην αρχισω να ψαχνω παλι ρυθμισεις.... πιστευω θα βρω καποια ακρη...
advantix Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Επιδή και εγώ έχω το ZoneAlarm Pro και μερικές φορές μου έχει κολλήσει η οθόνη και μου λέει να κάνει επανεκίνηση το true vector ή κάπως έτσι, τελικά χρειάζεται αυτό το true vector στης υπηρεσίες ή να το κλείσω από της Υπηρεσίες ?
beman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 με τοσα προβληματα που με δημηουργησε εγω δεν το αφηνω ξανα να ειναι ενεργο !!!!!!!!!
beman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ μετα απο 2 μερες ψαξιμο το προβλημα λυθηκε.... φαινεται πως μονο εμενα απασχολησε αυτο το προβλημα με ενα απο τα ποιο δημοφιλη προγραμματα ????????? να νιωσω τυχερος? η ατυχος ? οπως και να εχει ευχαριστω την βοηθεια που δεν μου δωσατε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.