DimitRi_Del Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 ...Και εκεί που μου είχαν τελειώσει τα τσιγάρα και πάω στο περίπτερο να παρω τι βλέπω; Το PC MAster να έχει δώρο το Syberia2!!!! Μονο με 6+ευρό Εννοείτε ότι το πήρα. Μακάρι να δούμε και άλλα καλά παιχνίδια στο μέλλον
DimitRi_Del Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 δεν είχες κανά φίλο να στο δώσει τζάμπα; Το είχα από τότε που βγήκε αλλά σε κόπια και γουσταρα να πάρω να το έχω γνήσιο.
pao132003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 γνήσιο το λες αυτό; αντιγραφή είναι και αυτό. απλώς, νόμιμη αντιγραφή [edit]θέλω να πω, δεν έχει το logo pcmaster επάνω;[/edit]
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 είχε δώσει και το πρώτο syberia παλιότερα. Όπως και τα Longest Journey, Amerzone και Schizm. Γενικά από adventures, καλά πάμε ;-)
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 είχε δώσει και το πρώτο syberia παλιότερα. Όπως και τα Longest Journey,... ΦΤΟΥ... τα έχασα και τα ήθελα γμτ...
PETROS13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 η στρατηγική του pc master είναι να δίνει παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει πριν από 2 - 5 χρόνια. το syberia to 1 ήταν πόρωση!!!
Wolfidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Και Dreamfall:The Longest Journey να έδινε τώρα δεν θα αγόραζα το συγκεκριμένο περιοδικό... Πεταμένα λεφτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.