Soth Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=9508 ti gnomi exete gia afto to monitor? kserw oti ta benq einai kala, alla se monitor den exw ksanadei kati... kserei kaneis ti egguhsh dinei? sto shop leei mono 3 xronia, alla oxi gia posa pixel. episis, exete upopsin sas kana magazi me Benq gia na tin dw zwntana?
baal_ng Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Φίλε είχα πάρει παλιά μια BenQ αλλά την έδωσα μετά από κανένα 6μηνο σε έναν φίλο μου. Δουλεύει ακόμα η οθόνη αλλά μέσα στην θολούρα είναι. Για τα λεφτά αυτά βέβαια είναι σούπερ. Το μαγαζί που την είχα πάρει δεν πουλάει ποια BenQ, μόνο Asus, Eizo και LG αλλά Στουρνάρη κάποιος θα έχει....
Soth Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Αν είναι όπως τα λές, μάλλον δεν το ψάχνω άλλο... Θέλω καλό monitor...
sarisn Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 kserei kaneis ti egguhsh dinei? sto shop leei mono 3 xronia, alla oxi gia posa pixel. • Παρατηρήσεις: Για επιπλέον αγορά εγγύησης με Zero Pixel το κόστος της οθόνης είναι: 257,45 με το ΦΠΑ. Νομίζω είναι ξεκάθαρο ;-)
Soth Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 wx sorry den to proseksa... pantws to thema eukrinia me endiaferei se proto logo, opote vasei aftwn pou leei o filos baal_ng, mallon prepei na koitaksw gia allo monitor...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.