Προς το περιεχόμενο

isdn και adhoc

marinosm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:twisted: δημιούργησα δίκτυο adhoc μεταξυ pc laptop (wifi).Στον ένα υπολογιστή έχω σύνδεση isdn την οποία θέλω να μοιράσω. Με το που συνδέομαι στο internet στον ένα υπολογιστή δημιουργείται αμέσως μια πύλη internet στον άλλο με την οποία δεν μπορώ να συνδεθώ χρησιμοποιώντας τον i.e ή firefox. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Δημοσ.

Σε ποιο σημείο ακριβώς κολλάς;

Κάνεις share την σύνεση του ίντερνετ και μέσω του ασυρμάτου θα το παίρνει ο άλλος χρήστης.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου αλλά το πρόβλημα είναι λίγο πιο σύνθετο. Όπως είχα γράψει με το που συνδέομαι στο internet στον υπολογιστή με ip 192.168.0.1 δημιουργείται μια πύλη internet (την βλέπεις στο παράθυρο συνδέσεις) στον 192.168.0.2. Παρά το ότι έχω κάνει share την σύνδεση του internet στον 1 και έχω ρυθμίσει τα internet options του 2 never dial a connection δεν μπορώ να ανοίξω καμμία σελίδα ούτε με i.e ούτε με firefox!!!!

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ αλλά μήπως θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο αναλυτικός (αν θέλεις)

an thimame sosta dioti exo poli kairo na to do stin praxi kaneis ta exis.bazeis to ena pc na pexei me to allo pc se diktio san ad hoc mode.to xexnas to isdn.meta pernas to winproxy sto mixanima pou mpenei internet kai auto sou dinei mia thira kai ena onoma gia to proxy to opoio esi pas kai to bazeis sto allo pc sta ergaleis stis epiloges internet meta sindeseis kai kato kato lan settings.kai etsi den thelei oute sharing apo oti thimame oute kati allo paraxeno.arkei na min iparxoun firewall.

Δημοσ.

Μα τα pc είναι σε δίκτυο ad hoc.Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς πως πως περνάω το win proxy στο pc που έχει inernet? και πως αυτό σου δίνει την θύρα και το όνομα γιατον άλλο υπολογιστή (ευχαριστώ και πάλι)

Δημοσ.
Μα τα pc είναι σε δίκτυο ad hoc.Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς πως πως περνάω το win proxy στο pc που έχει inernet? και πως αυτό σου δίνει την θύρα και το όνομα γιατον άλλο υπολογιστή (ευχαριστώ και πάλι)

to kaneis kanonika install kai genikos den exei kati paraxeno ston xirismo.sou dinei auto to onoma kai tin thira.etsi pezame sta iek emeis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...