panagiotis1976 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα γκάυς, η ερώτηση μου είναι, εάν μπορώ να κάνω συνέχεια σε εγγραφή label flash στην πάνω πλευρά; Δηλαδή αν έχω στο δισκάκι ''printarei'', τίτλους, φωτογραφίες κτλ. μετά μπορώ να προσθέσω κι άλλα πράγματα, κάποια άλλη στιγμή; Στην πίσω πλευρά δεν ρωτάω γιατί ξέρω σίγουρα δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο, εκτός αν ήταν επαννεγράψιμο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παίδες..
nikoskon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Τα μπέρδεψες.... 1.Στα κοινά δισκάκια DVD±R το LabelFlash τυπώνει στην εγγράψιμη επιφάνειά τους.Δηλαδή στην επιφάνεια που γραφονται τα δεδομένα.Επομένως στην "κάτω" πλευρά του DVD±R. 2.Για να γίνει αυτό που λες στο RW θα πρέπει πρώτα να το διαγράψεις για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όλη του την επιφάνεια.
panagiotis1976 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Α σόρρυ,ίσως δεν ήμουν τόσο διευκρινιστικός..Μιλάω για label flash δισκάκια, κι όχι για κοινά. Η ερώτηση μου είναι για την πάνω πλευρά των δίσκων, και εάν μπορούμε τελικά,στην πάνω πάντα πλευρά να τυπώσουμε πράγματα,κι κάποια άλλη στιγμή να κάνουμε ++ πράγματα. Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέτετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.