privateer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Armadillo Run is a physics-based puzzle game. You have to build structures with the purpose of getting an armadillo to a certain point in space. There is a selection of building materials, each with different properties, which can be combined to form almost anything. The realistic physics simulation gives you the freedom to solve each level in many different ways. http://www.armadillorun.com/
asmilon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 privateer πολυ ενδιαφερον παιχνιδι! Πρεπει να εχει ως βαση του το Lemmings, αλλα ειναι πολυ πρωτοτυπη υλοποιηση και θελει σκεψη και φαντασια ! Μερικα screenshots απο το site:
kostelo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Τρομερο παιχνιδι, κολλημα ειναι μιλαμε. Να σαι καλα που το ξετρυπωσες.
electroasd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δυστηχως παιδια το παιχνιδι πρεπει να το πληρωσεις 15Ε !!! Δεν ειναι πολλα , αλλα δεν εχω πιστωτικη. Θα ρωτησω κανα θειο μου μηπως εχει. Εσειε το αγορασατε 'η σας το πληρωσε και εσας ο θειος?
panos--26-- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Pragmatika poli kollima apo xtes to vradi pou mou to stile o theios!1 Mbyte alla eklpiktiki fisiki kinisi! Kati tetio epsaxna poli kairo!
electroasd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Pragmatika poli kollima apo xtes to vradi pou mou to stile o theios!1 Mbyte alla eklpiktiki fisiki kinisi! Kati tetio epsaxna poli kairo! Και εγω εψαχνα κατι τεοιο!!!Μου ρεσουν πολυ αυτου του ειδους τα παιχνιδια!!!Σου εστειλα pm!!!
kostelo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Παιδια ειναι πολυ δυσκολο ομως. 3-4 level δε την παλευα και τα κατεβασα λυμενα γιατι ειχα κολλησει τοσο πολυ που μου ρχοταν να σουταρω το πληκτρολογιο (και το πηρα και προσφατα). Δε το τερματισα φυσικα, ακομα στην αρχη ειμαι αλλα κατεβαστε και τα extra level που εχει με τα γραμματα του αλφαβητου κλπ για να παιζετε για καιρο . Πολυ δυσκολο, πολυ σκεψη και απειρες δοκιμες...
Kain Origin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Kamia sxesi me to "The Incredible Machine"; 8umamai otan to oloklirwsa (to TIM) epitelous kai prospa8isa meta na to ma8w stin aderfi mou... Trelo gelio! Tespa, katevazw to demo kai me vlepw na vgazw pistwtiki kai na to agorazw... Mou aresoun tetoia paixnidia...
ntountou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 απίστευτο παιχνιδάκι, κόλημα τρελό thanx privateer
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 nice! έπαιξα μόνο το demo, (με ορισμένες πολύ παρανοϊκές λύσεις στις κατασκευές). Το διασκέδασα πολύ. ...τα puzzles που δείχνει στο τέλος είναι όλα τα λεφτά... Αντε να δούμε και το full game τώρα
ntountou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 η πλήρης έκδοση έχει πιο δύσκολες εφαρμογές και σκοπός είναι επίσης να ξοδεύεις κάθε φορά όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.... έχω βρει μερικές πολύ τρελές λύσεις, ειδικά εκεί που τα διαθέσιμα χρήματα είναι ελάχιστα αυτό το "The Incredible Machine" τι λέει? είναι κάτι παρόμοιο?
drillgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Καλα παιδια κορυφαιο το game! Καθαρη στατικη ειναι ειδικα σε 2d mode. Στην πληρη εκδοση δειχνει και νουμερα στις δυναμεις, ροπες κλπ?
ntountou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Καλα παιδια κορυφαιο το game! Καθαρη στατικη ειναι ειδικα σε 2d mode. Στην πληρη εκδοση [b']δειχνει και νουμερα στις δυναμεις, ροπες κλπ?[/b]Όχι.. έχει μόνο μια επιλογή (Forces λέγεται), την ώρα της προσομοίωσης, που αλλάζει τα χρώματα στα διάφορα κομμάτια από κίτρινο προς κόκκινο ανάλογα με την ένταση που δέχεται κάθε κομμάτι... Οι αλλαγές στα χρώματα γίνονται real time όσο τρέχει η διαδικασία
asmilon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Παιδια το παχνιδι ειναι α ψ ο γ ο Εχει πολυ γελιο, εχει πολλαπλες λυσεις για καθε επιπεδο και μπορεις να καθεσαι να σκεφτεσαι και να δοκιμαζεις με τις ωρες ωσπου να πετυχεις αυτο που θελεις
tempo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Pragmatika poli kollima apo xtes to vradi pou mou to stile o theios!1 Mbyte alla eklpiktiki fisiki kinisi! Kati tetio epsaxna poli kairo! ξαδερφάκι μου, επιτέλους σε βρίσκω......έλα μην κάνεις ότι δεν θυμάσαι - έχουμε τον ίδιο θείο....αυτόν που σου έστειλε το παιχνίδι! Αλήθεια μου θυμίζεις τη "διεύθυνση" του θείου για να του το ζητήσω και εγώ!:grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.