grifind Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Γεια σας παιδες, εχω ενα μικρο προβληματακι... :confused: ειμαι μεταξυ: Nokia Ν91 , Samsung Ε900 , Nokia N93 , Sony ericsson K800 , QTEK S200 , Sony ericsson w900 , Sony ericsson w810... αφτα..... :mrgreen: :mrgreen: τωρα θα ηθελα να μου κανετε οσοι μπορειτε και ειστε σχετικοι επι του θεματος ενα value for money και επισης να μου βγαζατε και ενα top7 ευχαριστω εκ των προτερων... στο Myphone.gr δεν μπορεσα να παρω οσες πληροφοριες χρειαζομαι γιαυτο θα εκτιμουσα και την γνωμη αυτων που εχουν αγορασει καποια απο τις παραπανω συσκευες :???:
kkardo91 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 N91,Samsung E900, Nokia N93,Sony ericsson K800,QTEK S200,Sony ericsson w900,Sony ericsson w810
grifind Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 γνωριζω το gsmarena.com φιλε μου αλλα θα ηθελα γνωμες χρηστων του φορουμ και γενικως ατομων που εχουν αφτες τις συσκευες. παντως πιο πολυ προς το N93 κλεινω γιατι ειναι και κατι το διαφορετικο σαν σχεδιο και ομορφο και με παρα μα παρα πολλες δυνατοτητες.. ακου γνωμες!
greekboy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Q-tek S200 mkran kalitero apo auta pou anaferis ant hes na exeis kai pc sto kinito sou
kkardo91 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Nomizw oti to N93 einai to kalitero. Sto gsmarena exei kai gnomes apo aftous pou exoun to kinito opote kai apo ekei boreis na vgaleis ta siberasmata sou giafto kai sou edwsa ta link. Parola afta merika apo ta kinita pou ipes kata tin gnomi mou vgainoun eksw. Tora teleftaia i nokia exei vgalei poly kala kinita kai tin ebistevomai poly (an kai egw den exw) kserw atoma pou exoun. To thema einai kai giati to xriazesai to kinito diladi se endiaferei i camera klp alla kai posa xrimata diatheteis.
sniper_206 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Εγώ σου προτείνω το Κ800 της Sony-Ericsson. Πολύ καλή αγορά και έχεις τα πάβτα... Εκτός αν θές PDA-κινητό οπότε θα πας στο Q-Tec
dioptra999 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 ΝΟΚΙΑ κατα την γνώμη μου εκτός και εαν θες κανονικό PDA!
grifind Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 το κινητο το θελω για ολες τις χρησεις που μπορεις να φανταστεις φιλε μου. τα λεφτα δεν με πολυενδοιαφερουν μιας και δεν εχω προβλημα να δωσω 742ευρω για το Ν93 για αυτα που προσφερει.το Κ800 βασικα μου φαινετε σαν ενα κλασικο σονυ με το κλασικο μενου λες και ειναι απο gameboy και δεν μου πολυ αρεσει εξωτερικα..οποτε το βγαζουμε απο εξω. τωρα...Ν93 ή S200? ειδου το ερωτημα :D:D:D:D το ς200 ειναι αρκετα πιο φθηνο μπορω να πω..αλλα δεν εχει ουτε την ιδια αξιοπιστια ουτε τα ιδια gadgets ουτε ειναι τοσο extreme σε εμαφανιση οσο το Ν93.. μαλλον για το 93 παω.. καλα ρε παιδια ουτε ενας δεν το πειρε? γραψτε μου αν εχετε περισσοτερα νεα για το Ν93 plz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.