Προς το περιεχόμενο

ποιο motherboard 775 ?

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω ενα οικονομικο Μ/Β 775 που να μπορω να κανω overckock, να υποστηριζει εναν 631 cpu που εχω, να δεχεται ddr2 (4200) μνημες, να δεχεται pci-e καρτες (εχω μια 6600gt) , να εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων(οχι απαραιτητα) και καρτα ηχου και καρτα δικτυου.

Ποια μου προτεινεται?

Δημοσ.

Πηρα αυτη την asrock

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=8825

Την εβαλα σε ενα κουτακι με noname τροφοδοτικο 350w, επεξεργαστη pentium 4 631 (3.00 Ghz) με stock ψυκτρα, μνημες 2Χ512 ddr2 gskill (4,4,4,12) και μια nvidia6600gt και αρχισα να κανω overckock. Το m/b δεν εχει πολλες επιλογες....

Εβαλα μονο παραπανω ρευμα στις μνημες και ανεβασα το fsb του cpu. Δεν βρηκα τιποτε αλλο να "πειραξω".

Το αποτελεσμα με ξαφνιασε ευχαριστα. Ειχα μαθει απο το συστημα της υπογραφης μου (με το ζορυ πηγα απο τα 2200 στα 2650) και δεν περιμενα οτι θα ανεβαινει τοσο πολυ. Εφτασε τα 4.2Ghz με 280 fsb (πολλαπλασιαστη εχει 15Χ). Σε αυτη την συχνοτητα δουλευει παρα πολυ σταθερα μετα απο πολλα τεστ. Δεν το πιστευα !!!! Εκανα δηλαδη 40 % overclock παρα πολυ χαλαρα. Σκεφτομαι τωρα... Αν βαλω καλυτερη ψυκτρα , καλυτερο τροφοδοτικο , καλυτερη μνημη και ισως καλυτερο Μ/Β που μπορει να φτάσει?

Αν κανω τωρα συγκριση ποιο ειναι πιο γρηγορο? Το συστημα της υπογραφης μου η αυτο στα 4.2GHZ?

Ξερει κανεις καποιο καλο για overckock Μ/Β σε 775.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

καλα τα καταφερες με το twins. το εχω και εγω και του εχω βαλει εναν 805D 2,66 και τον εχω στα 3,5. βεβαια δεν πολυεψαξα τις ρυθμισεις οτι εκανα το εκανα μεσα σε μιση ωριτσα και μετα το εβαλα να τρεχει διαφορα.με μια καλη ψυκτρα απο χαλκο μπορει να καταφερεις κατι ακομα

Δημοσ.
καλα τα καταφερες με το twins. το εχω και εγω και του εχω βαλει εναν 805D 2,66 και τον εχω στα 3,5. βεβαια δεν πολυεψαξα τις ρυθμισεις οτι εκανα το εκανα μεσα σε μιση ωριτσα και μετα το εβαλα να τρεχει διαφορα.με μια καλη ψυκτρα απο χαλκο μπορει να καταφερεις κατι ακομα

Απο 2,66 το ανεβασες στα 3,5 με μαμα ψυκτρα ρε θηριο?

Δημοσ.

με τον συγκεκριμενο cpu εχει βουιξει ολο το ιντερνετ.πουσαρεται παρα μα παρα πολυ ευκολα.με την μια αρχισα απτα 3ghz και ανεβαινα.στα 3,5 με μαμα ψυκτρα ημουν στα 48 idle και με μια ακασα των 30 ευρω επεσα 43.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...