Voorhees Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Παιδιά ξέρει κανένας πόσα είναι τα μεταφορικά από Ελλάδα για Φιλανδία και από Ελλάδα για Αφρική μέσω των ΕΛ.ΤΑ.; Μιλάμε για αποστολή ενός PC και το ανώτερο που βάζω είναι 10 κιλά. Δεν νομίζω να είναι 10 αλλά εντάξει για να είμαστε μέσα.
dim_b Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 http://www.elta.gr Δίνεις τα απαραίτητα στοιχεία (βάρος, προορισμός, τρόπος αποστολής) και υπολογίζει το κόστος.
pablo_esobar Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 και ομως ειναι πανω απο 10κιλο το pc ζηγιασετο και θα με θυμηθεις ειδικα αν εχεις καποιο καλο κουτι
georgeadams Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Ναι, κατά 99% το βάρος του PC θα ξεπερνάει τα 10 κιλά. Εκτός αυτού, θα πρέπει να το συσκευάσεις πάρα πολύ καλά, με φελιζόλ κλπ για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις όταν φτάσει στον προορισμό του. Ακόμα κι έτσι, καλό θα είναι να μην έχεις κουμπωμένα πάνω στη μητρική τις κάρτες (γραφικών, ήχου κλπ) και την ψύκτρα του επεξεργαστή, αλλά σε ξεχωριστά κουτάκια, κολλημένα με ταινία (για να μην κουνιούνται) μέσα στο μεγάλο κουτί του PC. Δε φαντάζεσαι τι τραντάγματα και χτυπήματα μπορεί να φάει κατά τη μεταφορά...
Chrisxxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Επειδη εχω στειλει σε Ελλαδα βεβαια ηταν 10-12 κιλα το tower midi μικρο σε σχεση με τα τωρινα midi αρα υπολογιζε κανα 2 κιλα πανω. Και 10 ηταν ενα monitor 14".
Voorhees Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Ήταν να πουλήσω το PC μου αλλά τελικά δεν θα πάει ούτε Φιλανδία, ούτε Αφρική, ούτε Καναδά. Ήρθε ο σωτήρας μου απο το Salonica. Αλήθεια τι γίνεται εκεί ρε παιδιά. Δεν έχουν καταστήματα; Με την μεταφορά 50 ευρώ και βάλε θα τους ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.