Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για μεταφορικά


Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανένας πόσα είναι τα μεταφορικά από Ελλάδα για Φιλανδία και από Ελλάδα για Αφρική μέσω των ΕΛ.ΤΑ.;

Μιλάμε για αποστολή ενός PC και το ανώτερο που βάζω είναι 10 κιλά. Δεν νομίζω να είναι 10 αλλά εντάξει για να είμαστε μέσα.

Δημοσ.

Ναι, κατά 99% το βάρος του PC θα ξεπερνάει τα 10 κιλά.

 

Εκτός αυτού, θα πρέπει να το συσκευάσεις πάρα πολύ καλά, με φελιζόλ κλπ για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις όταν φτάσει στον προορισμό του. Ακόμα κι έτσι, καλό θα είναι να μην έχεις κουμπωμένα πάνω στη μητρική τις κάρτες (γραφικών, ήχου κλπ) και την ψύκτρα του επεξεργαστή, αλλά σε ξεχωριστά κουτάκια, κολλημένα με ταινία (για να μην κουνιούνται) μέσα στο μεγάλο κουτί του PC.

 

Δε φαντάζεσαι τι τραντάγματα και χτυπήματα μπορεί να φάει κατά τη μεταφορά...

Δημοσ.

Επειδη εχω στειλει σε Ελλαδα βεβαια ηταν 10-12 κιλα το tower midi μικρο σε σχεση με τα τωρινα midi αρα υπολογιζε κανα 2 κιλα πανω. Και 10 ηταν ενα monitor 14".

Δημοσ.

Ήταν να πουλήσω το PC μου αλλά τελικά δεν θα πάει ούτε Φιλανδία, ούτε Αφρική, ούτε Καναδά. Ήρθε ο σωτήρας μου απο το Salonica.

Αλήθεια τι γίνεται εκεί ρε παιδιά. Δεν έχουν καταστήματα;

Με την μεταφορά 50 ευρώ και βάλε θα τους ήταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...