skiaxtro7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Γεια χαρα,εχω βαλει την τελευταια εκδοση του bs player.Οταν βαζω μια ταινια ολα οκ βαζω και υποτιτλους και την παιζει.Ομως σε μερικες ταινιες δεν εχω καθολου ηχο..Ενω στο windows media player πχ που το βαζω να παιξει εχει κανονικο ηχο στο bs player δεν εχει καθολου..Ξερετε τι μπορει να φταιει?
blu-ray Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε να βάλεις coders ήχου, μάλλον αυτο είναι αν δεν είναι αυτο ισως να έχεις πρόβλημα με την έκδοση. Η παλία σου έκανε τέτοια κολλήματα?
skiaxtro7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 H palia i ekdosi itan mia xara.kseris pou mporw na tin vrw?
blu-ray Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 ohi ehei mono tin kainouria.Boreis na vreis tin palia free ekdosi se P2P.
mentoras99 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω εχω την εκδοση 1.4 και ενω δουλευε μια χαρα, πλεον δεν παιζει ηχο! Γιατι?
accipio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Το ίδιο μου έκανα κι εμένα όταν την δοκίμασα (πάει κάμποσος καιρός). Δεν είχε ήχο και ό,τι κι αν έκανα δεν μπόρεσα να βάλω (ενώ η προηγούμενη έπαιζε ήχο κανονικά). Τελικά το έλυσα το πρόβλημα: Βρήκα τον KMPlayer και σούταρα τον BSPlayer...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.