Προς το περιεχόμενο

remote desktop

binary_dreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. έχω ένα LAN και δύο μηχανήματα είναι remote pcs και τρέχουν debian sarge. Για απλή μεταφορά αρχείων γίνεται μέσω ssh. θέλω να τρέξω το azureus στο ένα μηχάνημα. μπορεί να μου πει κάποιος πως θα το ξεκινήσω και πως θα το ελέγχω μέσω ssh?

αν όχι είναι δύσκολο, τότε πως μπορώ να ξεκινάω το vncserver όταν ξεκινάει το pc ή να ξεκινάω το vncserver μέσω του ssh?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω λύση στο πρόβλημα σου (το remote μου είναι Winxp) αλλά έχω ακούσει ουαου σχόλια για το freenx ότι είναι καλυτεροτερότεροτερότερο του VNC. Ίσως να ήθελες να του ρίξεις μία ματία. Επίσης αν το μόνο πού σε νοιάζει είναι το Azureous, επάρχει plugin (swing web interface) που σου δίνει μία java web interface και μπορείς να το χειριστείς μέσα από τον αγαπημένο σου browser.

δυστυχώς δεν ενδιαφέρομαι μόνο για το συγκεκριμμένο πρόγραμμα. απλά τα ανέφερα σαν παράδειγμα. μπορεί να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω από τη στιγμή που το μηχάνημα θα ξεκινήσει, για να μπορέσω να συνδεθώ σε γραφικό περιβάλλον? προς το παρόν συνδέομαι με ssh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...