electroasd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Dokimases na valeis ta XP 64? Apo tote pou ta evala egw exw dei diafora se arketa pragmata. Min perimeneis na deis kai polles diafores se ena full-on 32bit system mono kai mono epeidi evales dual core CPU... Ναι τα εβαλα , αλλα μου εσπασαν τα νευρα(για δικους μου λογους) και οπως ειναι λογικο , εφαγαν σουτ! Ας περιμενουμε τα Vista (για 2008 το κοβω )
electroasd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Καλημερα!!! Χτες εκανα μια διαπιστωση , την οποια ισως μερικοι την ξερουν , αλλα εγω παντως εντυπωσιαστηκα !!!! Μου εφεραν 2 ταινιες για τις αντιγραψω. Βαζω την πρωτη ταινια να φτιαξω με το DVD Shrink και εκανα 35 (χωρις να το καψω σε DVDακι) λεπτα. Επιδη ομως μπερδευτικα εσβησα κατα λαθος το ISO και επειδη ηθελα να κοιμηθω σκεφτηκα να κανω ενα image με την βοηθεια του nero. Αφου το εκανα το περασα με daemon και εβαλα το Skrink να ξεκινησει τη "δουλεια" του. Με το που ξεκινησε , πηγα στο μπανιο να βουρτσισω τα δοντια μου. Με το που βγηκα απ το μπανιο , κοιταω στον υπολογιστη τι να δω??? Ειχε τελειωσει!!!!! Τρελαθηκα!!! Βαζω το utilitie της AMD , το οποιο λεει κατα ποσο χρησιμοποιειται ο καθε πυρηνας , και ξανακανω την διαδικασια. Λειτυργουσαν στο full και οι 2 πυρηνες!!! Ο χρονος που εκανε ηταν 5 λεπτα!!!! Ξαναδοκιμαζω να φτιαξω την ταινια απ το δισκακι (οχι απο το ISO) , ξανα 35 λεπτα και ο δευτερος πυρηνας κοιμοταν καθ ολη την δειαρκεια της διαδικασιας!!!Ξερω θα μου πειτε οτι απο το DVD καθυστερει η ολη διαδικασια , αλλα και με τον παλιο μου επεξεργαστη ποτε δεν ειχα κανει 5 λεπτα!!!! Θα δοκιμασω και με αλλα προγραμματα (τετοιου ειδους) να δω τι παιζει , αλλα τωρα ξερουμε 1 προγραμμα που χρησιμοποιει και τους 2 πυρηνες και βλεπουμε διαφορα!
raven3x7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 painidia poy exoyn smp: Quake3(me patch), doom3(me patch), Quake4(me patch), Oblivion(se mikro bathmo, pios xerei me mellontiko patch isws beltiwsoyn to smp toys), far cry9(me patch), crysis(otan vgei). Auta xerw. Oso gia encoding nomizw oti kai to lame kai to oggenc exoun pleon kai smp ekdwseis. To idio kai to xvid an den kanw lathos. Gia opoion endiaferetai kai xerei kal agglika o John Carmack eipe polla gia to smp sthn omilia toy sto Quakecon poy yparxei gia download sto planetquake4.net edw
KWSN_Men Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Καλημερα!!! Χτες εκανα μια διαπιστωση ' date=' την οποια ισως μερικοι την ξερουν , αλλα εγω παντως εντυπωσιαστηκα !!!! Μου εφεραν 2 ταινιες για τις αντιγραψω. Βαζω την πρωτη ταινια να φτιαξω με το DVD Shrink και εκανα 35 (χωρις να το καψω σε DVDακι) λεπτα. Επιδη ομως μπερδευτικα εσβησα κατα λαθος το ISO και επειδη ηθελα να κοιμηθω σκεφτηκα να κανω ενα image με την βοηθεια του nero. Αφου το εκανα το περασα με daemon και εβαλα το Skrink να ξεκινησει τη "δουλεια" του. Με το που ξεκινησε , πηγα στο μπανιο να βουρτσισω τα δοντια μου. Με το που βγηκα απ το μπανιο , κοιταω στον υπολογιστη τι να δω??? Ειχε τελειωσει!!!!! Τρελαθηκα!!! Βαζω το utilitie της AMD , το οποιο λεει κατα ποσο χρησιμοποιειται ο καθε πυρηνας , και ξανακανω την διαδικασια. Λειτυργουσαν στο full και οι 2 πυρηνες!!! Ο χρονος που εκανε ηταν 5 λεπτα!!!! Ξαναδοκιμαζω να φτιαξω την ταινια απ το δισκακι (οχι απο το ISO) , ξανα 35 λεπτα και ο δευτερος πυρηνας κοιμοταν καθ ολη την δειαρκεια της διαδικασιας!!!Ξερω θα μου πειτε οτι απο το DVD καθυστερει η ολη διαδικασια , αλλα και με τον παλιο μου επεξεργαστη ποτε δεν ειχα κανει 5 λεπτα!!!! Θα δοκιμασω και με αλλα προγραμματα (τετοιου ειδους) να δω τι παιζει , αλλα τωρα ξερουμε 1 προγραμμα που χρησιμοποιει και τους 2 πυρηνες και βλεπουμε διαφορα![/quote'] Ναι, όντως, τα σκίζει τα ISO. Που να δεις σοκ που έπαθα όταν δοκίμασα στον Opty μου από ΧΡ που εϊχα...
electroasd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ναι, όντως, τα σκίζει τα ISO. Που να δεις σοκ που έπαθα όταν δοκίμασα στον Opty μου από ΧΡ που εϊχα... :-D :-D
georgepetrou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση πάνω σε όλα αυτά: Το λειτουργικό δεν παίζει ρόλο; Γιατί διάβασα ότι τα Windows XP Home δεν υποστηρίζουν dual processors, σε αντίθεση με τα Windows XP Professional που τους υποστηρίζουν κανονικά και είναι σε θέση να στείλουν κάποιο task στον δεύτερο πυρήνα όταν ο πρώτος είναι "απασχολημένος".
The_Mentor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 o forhtos mou poy einai core duo trexei win xp home... (HP 8227EA)
georgepetrou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Και τα Windows εκμεταλλεύονται και τους δύο πυρήνες; Ή χρησιμοποιούνται μόνο στις SMP εφαρμογές;
Mac4all Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 ta home blepoun 1 socket,alla 2 epeksergastes.An eixes diplo dualcore (4core)xreiazosoun ta pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.