Προς το περιεχόμενο

all about eve - keepsakes

paintbox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε και στην ελλάδα (δεν ξέρω απο πότε) η καινούργια συλλογή των All About Eve, ονόματι Keepsakes.. πρόκειται για ενα διπλό audio cd, και ενα dvd συνολικής διάρκειας 88 λεπτών, με παλιά videoclips και στιγμές απο lives. Τα cds περιέχουν alternative versions, live εκτελέσεις και originals απο τα 4 αλμπουμ που εχουν κυκλοφορήσει, καθώς και κάποια άλλα κομμάτια - που προσωπικά δεν τα είχα ακούσει. Υπάρχει και ενα bookletaki με ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μιλάνε περίπου για την (αδίκως άδοξη) ιστορία του συγκροτήματος, για το αστοχο association τους με το goth κινημα, για την ευαισθησία της τραγουδίστριας και κεντρικού προσώπου τους - την κάτοχο απίστευτα βελούδινης, ομορφης φωνής, julianne regan

Ποιός γουστάρει να ακούει μελαγχολικά, συναισθηματικά φορτωμένα πράγματα.. απλωμένα πανω σε μια επιφάνεια υγρή απο πρόσφατη βροχή, ανάμεσα σε πεσμένα φθηνοπορινά φύλλα? Γιατί αυτό το συγκρότημα δεν γνώρισε ποτέ επιτυχία? (παρά μία φορά αραιά και που στην αρχή της καριέρας τους)

http://www.julianneregan.net

Curios:

η συγκεκριμένη συλλογή περιέχει μια demo εκτέλεση του... see emily play, ναι, του syd και των pink floyd.. η διασκευή χάνει σίγουρα απο το πρωτότυπο, - δεν νομίζω να μπορεί να παίξει κανείς οπως στο πρωτότυπο - αλλα ετσι και αλλιώς είναι ενδιαφέρον :)

ο πρώτος κιθαρίστας, tim bricheno, έπαιζε κάποτε με sisters of mercy - νομίζω πως το έκανε στα 90's πια, αφού εφυγε απο all about eve.

ο κιθαρίστας που τον αντικατέστησε, marty wilson-piper, ήταν και είναι μέλος των the church.

γενικά το συγκρότημα παιζει.. ή χαρακτηρίζεται να παίζει μελαγχολικό και ενίοτε ear-friendly rock, με αρκετές folk επιρροές (π.χ. μερικά κομμάτια είναι ακουστικά κυρίως με κιθάρα και φωνή) - λένε πως η julianne regan δεν άκουγε ποτέ folk, μάλιστα στο πρώτο τους single, D for Desire, η φωνή της ήταν κάπως σαν αντιγραφή της sioux (θεέ μου ποτέ δεν θα μάθω να γράφω σωστά αυτό το όνομα) - αλλά μετά της έδωσε ο κιθαρίστας να ακούσει sandy denny, και, well, της έδωσε να καταλάβει, μάλλον :) η φάση είναι πως πάλι απο το keepsakes διάβασα (δεν το εχω διασταυρώσει) πως η julianne regan πήρε την θέση της sandy denny σε ενα reunion concert των fairport convention, tou '89...

Δημοσ.

gia thn akriveia vghke mesa ston marth/2006, αλλά χθες το πήρε το μάτι μου και ξετρελάθηκα να το πάρω σε ενα... δηλαδή αν πω κεντρικό δισκοπωλείο, δεν θα είναι το ίδιο με το να λέω.. στο μετρόπολις? :)

http://www.amazon.com/gp/product/B000EGEVX2/sr=1-1/qid=1155019511/ref=pd_bbs_1/104-3229734-2154366?ie=UTF8&s=music

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...