SweetChild Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Έχω κάνει αίτηση για ενεργοποίηση του ΚΙΤ 512, για έναν χρόνο, από την 28/6 και ακόμα περιμένω να έρθει. Έχω στείλει δεκάδες e-mail και άλλα τόσα τηλέφωνα και δεν λενε να το καταλαβουν.. Μία μου λένε ότι είναι στο προτελευταιο στάδιο, μία στο τελευταίο, μετά ξανά στο πρότελευταίο, (το πιο άσχετο) ότι έκανα λέει αίτηση για μεταφορά γραμμής και γι αυτό καθυστερεί (εν τω μεταξύ δεν εχω κάνει τπτ τέτοιο). :???: :evil: Μου είπαν πάντως ότι η γραμμή είναι καλή και ότι θύρες υπάρχουν. Απλά αυτοί δεν ευθύνονται και περιμένουν το τελευταίο βήμα από τον πΟΤΕ. Κάτι για τον διακομιστή μου λέγανε πάντως... :neutral: Αν ήταν έτσι να χάσω ενάμιση μήνα δεν θα την έπαιρνα με τπτ..:twisted: Τι να κάνω? Τι μπορεί να φταίει?? Αυριο πάντως θα πάω και από τον ΟΤΕ μια βόλτα να τους πω δυο φωνήεντα...
SeXBOX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Τι να κάνω? Τι μπορεί να φταίει??Αυριο πάντως θα πάω και από τον ΟΤΕ μια βόλτα να τους πω δυο φωνήεντα... Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό, συμβουλή: ξεκίνα ευγενηκά και αν δείς οτι δεν τραβάει αφήσου ελεύθερος
trelosjack Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Λογικα εινα θεμα οτε(σ'εμενα τουλαχιστον ηταν).αν θυμαμαι καλα,στις 30 ημερολογιακες μερες δικαιουσαι τα λεφτα σου πισω.αν εχεις τσαντιστει αρκετα just do it ps:εμενα εκαναν 28 μερες να μου ενεργοποιησουν τη γραμμη...
SweetChild Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 σοβαρα????? Γινεται τετοιο πράγμα? Σημερα πηγα στον ΟΤΕ. Ότι να ναι ειναι τα παλικαρια ρε σεις... Μου ειπαν ότι επειδή το τηλέφωνο μου είναι γραμμή κάποιας συνικίας (που έμενα παλια) και ανήκει σε κέντρο άλλης περιοχής (της οποιας μένω τώρα) δεν μπορούν να βάλουν την DSL. Και έτσι, μου είπε ο τεχνικός του οτε, ότι απέσυρε την ενεργοποιηση. Και ολα αυτά ΧΩΡΙΣ μια ειδοποιηση. Επρεπε να παω εγω μεχρι τον οτε για να το μαθω αυτο. Και τελικα μου ειπαν για να αλλάξουν κέντρο πρέπει να κάνω αίτηση διακοπης απ' την ΟΤΕνετ για να αλλάξουν κέντρο και μετά να ξανακάνω αίτηση για να ενεργοποιηθεί!!!! Εν τω μεταξύ δεν παιρνουν ο ένας τηλέφωνο στον άλλον να συνεννοηθούν μεταξύ τους και βάζουν εμένα να τα κάνω όλα... Στον Γερμανό (απ όπου πήρα την σύνδεση) μου είπαν ότι αυτό που λέει ο ΟΤΕ είναι ανούσιο. Δεν χρειάζεται. Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι φταίει και από ποιον φταίει. Πάντως ο τεχνικός του οτε μου είπε οτι αυτό τον καιρό έχουν κάποια προβλήματα στον ΟΤΕ και όλες οι συνδεσεις καθυστερουν κανένα μήνα. Οποτε αν κάποιος θέλει να κανει συνδεση καλό είναι να το ξανασκεφτεί. Είναι τελείως μ*******ς όμως!!!! Δεν ειδοποιούν και περιμένουν να πάμε εμεις να τους παραπονεθούμε. Ολόκληρος ΟΤΕ και ένα τηλέφωνο δεν μπορει να κανει.
anthony_crete Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 kai egw eixa to idio provlima me ti hol!!argise polu kairo mporei kai pio polu apo 40 meres..O koloOTES fteei!!! PLANT STON OTE!! :twisted:
kifinas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Κοίτα ανεξάρτητα από το ποιός φταίει, είναι απαράδεκτο να ταλαιπωρείται έτσι πελάτης. Για την ιστορία, Αν το τηλέφωνο σου δεν πάει κατευθείαν με χαλκό σε κάποιο από τα ψηφιακά κέντρα του ΟΤΕ, όπου βρίσκονται και τα DSLAM, αλλά πάει σε κάποιο συγκεντρωτή γραμμών, μπαίνει σε pcm και μετά φτάνει στο Ψ/Κ τότε όντως δεν μπορούν να σου δώσουν dsl. Αυτό συμβαίνει γιατί από το pcm θα πάρεις ένα κανάλι ακριβώς 64K και όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει το εύρος συχνωτήτων που απαιτείται. Έπρεπε λοιπόν ο ΟΤΕ να ειδοποιήσει την ΟΤΕΝΕΤ (για τον ΟΤΕ η ΟΤΕΝΕΤ είναι ο πελάτης) ότι απαιτείται αλλαγή δικτύου, να ειδοποιηθείς μετά εσύ από την ΟΤΕΝΕΤ και να πάρει το πράγμα το δρόμο του. Δυστυχώς η όλη διαδικασία περιλαμβάνει πολλά άτομα και αν ένας κάνει την δουλειά του ανεύθυνα και χωρίς να σκέφτεται τον συνδρομητή τότε συμβαίνουν σκηνικά όπως το παραπάνω. Θέλω να πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός τα προβλήματα θα λιγοστεύουν.
SweetChild Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Σε κατάλαβα στο περίπου. Το Ψ/Κ τι είναι? Εγώ ας πούμε μένω στην Καλαμαριά και το τηλέφωνό μου είναι αριθμός Φοίνικα. Μου είπαν από τον ΟΤΕ ότι πρέπει να αλλαχτεί το κέντρο γραμμής. Να πάρω ας πούμε αριθμό Καλαμαριάς. Αλλά για να γίνει αυτό λένε ότι πρέπει να κάνω διακοπή της σύνδεσης. Απορία 1: Γιατί να κάνω διακοπή αφού δεν έχει έρθει καν η σύνδεση? Απορία 2: Γιατί δεν γίνεται να έχει dsl μια γραμμή ότι τηλέφωνο κι αν είναι?? Μια απλή αναβάθμηση γίνεται μόνο. Γιατί είναι τόσο περίπλοκο?
SweetChild Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Αν το τηλέφωνο σου δεν πάει κατευθείαν με χαλκό σε κάποιο από τα ψηφιακά κέντρα του ΟΤΕ' date=' όπου βρίσκονται και τα DSLAM, αλλά πάει σε κάποιο συγκεντρωτή γραμμών, μπαίνει σε pcm και μετά φτάνει στο Ψ/Κ τότε όντως δεν μπορούν να σου δώσουν dsl.[/quote'] Δηλαδή εννοείς ότι αν συμβάινει το 2ο δεν πρόκειται ποτέ να πάρω DSL? Ή υπάρχει έστω και μία λύση? Όπως να αλλάξω νούμερο π.χ.
kifinas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ψ/Κ=ψηφιακό κέντρο Η ανθρώπινη φωνή μπορεί να πιάσει αρκετά ψιλές συχνότητες (20000Hz). Η μουσική έχει πολύ μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων. Για την τηλεφωνία όμως παγκοσμίως δίνεται ένα εύρος συχνοτήτων 4000Hz γιατί μέχρι εκεί η χροιά της φωνής είναι αναγνωρίσιμη. Αυτό συμβαίνει στα μηχανήματα του τηλεπ. οργανισμού όταν υπάρχει συνομιλία ανάμεσα σε δύο συνδρομητές. Για την συντριπτική πλειοψηφία των συνδρομιτών υπάρχει ένα χάλκινο ζευγάρι που ξεκινάει από ένα κέντρο του ΟΤΕ και φτάνει στον πελάτη. Η τεχνολογίa dsl εκμεταλεύεται το εύρος ζώνης του καλωδίου που δεν χρησιμοποιείται από την απλή τηλεφωνία. Έτσι βάζοντας από την μία ένα modem/router και από την άλλη μια πόρτα ενός dslam μπορείς να δώσεις dsl στον κόσμο. Αν όμως είσαι σε ένα χωριό των 100 κατοίκων που επικοινωνεί με κάνα με άλλο φορέα (μην το ψάχνεις αυτό) με τον υπόλοιπο κόσμο και που βέβαια δεν θα πάνε να βάλουν dslam εκεί, για να δεις ευριζωνικό intenet μόνο μέσω δορυφόρου θα το πετύχεις. Αν όμως απλά μένεις σε μια αστική περιοχή όπου το δίκτο δεν έφτανε για όλους και πήγαν και έβαλαν PCM (από ένα ζευγάρι περνάνε πολλοί) τότε γίνεται να σου βάλουν dsl είτε βγάζοντας εσένα από το pcm κ χώνοντας ένα άλλο δύστυχο είτε πετώντας καινούρια καλώδια.
SweetChild Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Γίνεται τελικά να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω? Και αν ναι, τότε από που να πάω? Από τον Γερμανό απο τον οποίο το πήρα ή από την Οτενέτ? Αν αλλάξω αριθμό τηλεφώνου γίνεται να έχω dsl? Ή θέλει άλλες διαδικασίες?
chvet Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Εγώ θέλω να μάθω κάτι άλλο. Πες ότι σήμερα κάνω την αίτηση και μου ενεργοποιούν το πακέτο και την γραμμή δηλαδή σε 1 μήνα, αυτό το 1 μήνα το χαμένο τον έχω χαμένο ? Η ξεκινάει η συνδρομή του 12μηνου από τότε που θα με συνδέσουν ?
d-miss@ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 basika yphrxe ena panelladiko problhma mo free ports....yphrksan kapoioi pou perimenan 2 mhnes thn grammh paidia.apistefto..egoun mallon eimoun apo toys tyxerous..otan ekana to 2005 se 10 h 12 meres eimoun komple..den eixa pote kanena parapono..meta arxisan na plithenoun oi aithseis fantazomai k etsi ypirkse provlhma me ports k gia afto argoune..ti na po????eyxomai osoi exete provlhma na to lisete grhgora ......
SweetChild Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 chvet, δεν χάνεις τον μήνα σου. Η συνδρομή σου θα αρχίσει κανονικά με το που σε ειδοποιήσουν ότι είσαι έτοιμος να μπεις. d-miss@, Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ίσως όντως να μην υπάρχουν αρκετές θύρες αλλά στην δική μου περιοχή μου είπαν ότι έχω. Το πρόβλημα ήταν κάτι με τα τηλεφωνικά κέντρα. Πήγα στον Γερμανό χθες τελικά και τους πήρε τηλέφωνο και τους τα έχωσε λιγάκι. Τους έλεγε και κάτι για την Φόρθνετ ότι είναι καλύτερη και αυτοί αμέσως να εξυπηρετήσουν. Μου είπαν τελικά ότι γίνεται μεταφορά της γραμμής μου (λογικά σε άλλο κέντρο θα εννοουνε) και πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο την Πέμπτη για να τους θυμίσω να κάνουν την σύνδεση. Ακου πράγματα!!!!! Πάντως όταν ειχα προβλήματα με την Φόρθνετ αυτή με έπαιρνε κατευθείαν τηλέφωνο με το που έστελνα το e-mail. Η Οτενετ καμία σχέση. Δεν κάθετε να ψάξει καν τι πρόβλημα έχεις. Με τίποτα δεν ξανακάνω σύνδεση από ΟΤΕνετ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.