Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για...προγραμματισμό!!!

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι εντελώς νέος στον προγραμματισμό, έχω κάτσει 100άδες ώρες διαβάζοντας manual για αρκετές από τις γλώσσες προγραμματισμού που υπάρχουν αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου πρακτικά ώστε να δω τα λάθη που κάνω και να αρχίσω να μπαίνω στο νόημα. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν προγράμματα για να διαχειριστώ τις δυνατότητες μιας γλώσσας (πχ για την Visual Basic υπάρχει το Visual Studio). Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για τις εξής γλώσσες: c++, php/MySQL, perl.

Δημοσ.

αυτό που ψάχνεις είναι ο compiler/ide

για C++ υπάρχει το visual C++ και άλλα πολλά, εγώ χρησιμοπιώ το Bloodshed Dev-C++

το visual studio είναι ολόκληρη σουίτα και περιλαμβάνει πάρα πολλά όχι μόνο visual basic

η γλώσσα είναι η SQL

το MySQL περιλαμβάνει ένα command line και πολλά admin tools για να κάνεις τη δουλειά σου

υπάρχει και το Microsoft SQL server (και πάρα πολλά ακόμα) για sql

για php και perl δεν έχω ιδέα!

Δημοσ.

Είδα αυτά που μου προτείνατε και ευχαριστώ. Zazik το Zend Studio τέλειο. Αν ακούσετε κάτι για perl ρίξτε ένα post.

Δημοσ.

Yia MySQL pantws 8a sou proteina to DBManager Professional. Einai ena poly kalo ergaleio diaxeirhshs thw vashs kai epishs einai free :) Pantws kai Visual C++ .NET checkare ta open source Mono kai SharpDevelopment.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...