Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κάρτας και τί μπορείς να ακούσεις...

baal_ng

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...από την εταιρεία που την αγόρασες.

Είχα πάρει μια ASUS 6800GT από μεγάλη αλυσίδα (όλοι την ξέρουμε με το πολυόροφο κατάστημά της επί της Στουρνάρη) και είχα σκάσει περίπου 450 ευρουλάκια. Πηγα να την επιστρέψω εντός εγγύησης και η απάντηση ήταν ότι βεβαίως σας την αλλάζουμε (την τεστάρανε) αλλά η αξία της είναι 190€. Μπορείτε να παρετε μια κάρτα γραφικών αυτής της αξίας. Αφού άρχισα να ουρλιάζω στο τηλέφωνο μου ήπαν ότι θα την στείλουν για αντικατάσταση στην Αμερική!!!!! (πόσους μήνες άραγε θα τους πάρει) Το ΙΝΚΑ πάντος μου είπε ότι πρέπει να μου δώσουν μια ίδια ή κατι στην αξία που το αγόρασα και όχι την τελευταία τιμή της που την πούλησαν (αλιώς θα κατέβαζαν κάτου του κόστους το τελευταίο κομμάτι τους!!!!) Πάντως προσοχή γιατί την έχω ξαναπατήση με δισκο πού έσκασε εντόε εγγύησης και πλήρωσα την διαφορά(!) για την αντικατάσταση του.

Δημοσ.

Mαλλον για κοροιδα εψαχναν, πρωτη φορα ακουω να γινεται αντικατασταση με κατι κατωτερο απο αυτο που αγορασες. Με κατι καλυτερο, αν δεν υπαρχει αυτο που αγορασες, το εχω ακουσει και εχω πει και μπραβο. Δε μπορω να καταλαβω αυτο που σου ειπαν, παντως μην κανεις πισω.

Πηγαινε με την αποδειξη σου, πες ειναι εντος εγγυησης, δελω ειτε την ιδια ειτε το επομενο μοντελο αν δε εχετε το συγκεκριμενο σε στοκ...

Δημοσ.

Εγώ απο την άλλη έχω ακούσει οτι υποχρεούνται να σου αντικαταστήσουν την κάρτα, με μια παρόμοια σε περίπτωση που αυτή δέν υπάρχει πλέον στην αγόρα.Σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για μια 6800GS,τουλάχιστον!

Απο την στιγμή που το ΙΝΚΑ σου λέει οτι έχεις δικαίωμα να ζητήσεις κάρτα στα ίδια λεφτά που πήρες την 6800GT,κοίτα κάτι σε 7800GS (αν έχεις agp) ή 7900GT (για pci-e)...και πάλι "χαμένος" βγαίνεις αν αναλογιστείς την διαφορά χρημάτων.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα:

ΠΟΥ θα βρούμε καμια agp ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ και σχετικά καλη, για να αναστήσουμε το πεθαμένο gamepc? Τα μισα games που τρέχω μου λένε οτι η καρτα μου "πέθανε" και δεν το εχω πάρει χαμπάρι... (ti4200) :P :p

Μονο στα μεταχειρισμένα βλέπω να κινούνται, στα μαγαζιά μονο "PCI-E" ξερουν και τιποτε ati9200 *Bulk* (μαλλον απο επιστροφές)... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν ψάχνω κατι τελευταία κομμάτια απο επιστροφή και να εχουν μπει ξανα στο ράφι!! Τουλάχιστον να μην εχει δουλέψει η κάρτα.... Εχει δει κανεις τιποτε καλο;

Δημοσ.

Θα προτιμούσα οχι απο το eshop.gr ;)

micraSport σ'ευχαριστω, λοιπον η περίπτωση του megamarket βολεύει κιολας γιατι κινούμαι στη Λενορμαν, ειναι πολυ κοντα οπως βλέπω για να την παραλάβω απ'ευθειας. Pixelview εχω τώρα και μου βγηκε αθάνατη, και η τιμη της ειναι μια χαρα!

Θα κοιτάξω για διαθεσιμότητα και θα γράψω ξανα , για οσους διαβάζουν και ψάχνονται κι αυτοι ακομα με το AGP ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...