Προς το περιεχόμενο

wireless secutiry (usr 9108)!!!

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω το usr 9108 και ειμαισ ε ασυρματο ΛΑΝ με τον αδερφο μου στον κατω οροφο. Εχω 1024 και εδω και 2 μερες η ταχυτητηα μου δεν ειναι ουτε καν για 384. πιστευω οτι καποιος μου κλεβ ει ζbandwidth apto wireless .

Τι ρυθμισεις να κανω να το ασφαλισω;;;

καποιος μουχε πει να απενεργοποιησω το DHCP το οποιο και μολις εκανα. σωστο ηταν αυτο;

κατι αλλο;

Παρακαλω πειτε με λεπτομερια τι να κανω γιατι δενε χω ιδεα.

ευχαριστω παρα πολυ

Δημοσ.

koita,logika apo tis ri8miseis tou router kapou 8a iparxei to wireless encryption i wireless security..apo ekei kane enable to wep key kai vale ena pass..an exei epilogi gia ascii/hexadecimal tote vale to sto hexadecimal.

Den mporw na sou pw akrivws ti 8a kaneis gt den xerw pos einai sxediasmeno to firmware tou router!

Δημοσ.

αν βαλεις wpa και mac filter μπορεις με ασφαλεια να το αφησεις enabled, αν και δεν εχει καποιο νοημα αφου και να προσθεσεις μια νεα συσκευη θα πρεπει να βαλεις την mac της στις allowed για να κανει associate, οποτε κατα τη διαδικασια της δινεις και ip με το χερι δεν ειναι τιποτα.

Εν τελη το dhcp οτι και να το κανεις δεν εχει σχεση με την ασφαλεια, απο τη στιγμη που εχεις wpa (wpa2 κατα προτιμηση) και mac white list.

Επισης αν την ασυρματη ζευξη την χρησιμοποιειτε αποκλειστικα για να συνδεσετε 2 σημεια μεταξυ τους (το πανω pc με το κατω κτλ) και δε μπαινουν αλλοι χρηστες κτλ, ειναι σιγουρα προτιμοτερο να γυρισεις τις συσκευες σε ad-hoc mode ωστε να κανεις ενα link μονο μεταξυ τους.

Δημοσ.

βασικα μπαινω καμια φορα στο ασυρματο δικτυο και με το λαπτοπ μου οποτε γινονται 3 τα πισι.

ερωτηση. πως θα βρω την MAC του καθε πισι μου για να τις βαλω στη λιστα των επιτρεπομενων;;

Δημοσ.

με το που ασφαλησα το δικτυο μου η ταχυτητα διπλασιαστηκε και πηγε στα κανονικα της επιπεδα!!! οποτε προφανως καποιος μλκς κατεβαζε απτη συνδεση μου...:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...