Προς το περιεχόμενο

BYE! παω Στρατό!

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι οτι σας ενδιαφέρει αλλά παρακολουθώ εδώ κ χρόνια το forum αν και τους τελευταίους μήνες τα post mou εχουν αραιώσει πολυ.

Παρουσιάζομαι Ναύπλιο αύριο το πρωι , Μηχανικό. Αν είναι κανείς ακόμα για εκεί, ρίχτε ενα /yell!

Have fun! :)

Δημοσ.

Κατ αρχήν ψυχραιμία.Δεν πας τώρα καί στη Μέση Ανατολή?

Λοιπόν εγώ είχα παρουσιαστεί Ναύπλιο πριν από αρκετά χρόνια.Λούφα καί παραλλαγή το πράγμα.Όμορφο μέρος ειδικά αυτήν την εποχή το Ναύπλιο.Κακή εντύπωση μού είχε κάνει ο κόσμος εκεί ειδικά οι..σουβλατζήδες πού κοίταζαν μόνο τις τσέπες των φαντάρων.

Δημοσ.

Καλη θητεία αδερφέ και μην ανησυχείς θα περάσεις χημείο

και για να μην ξεχνιόμαστε

Νεος άκυρο

Νέος προσοοο χη

Δημοσ.
Οχι οτι σας ενδιαφέρει αλλά παρακολουθώ εδώ κ χρόνια το forum αν και τους τελευταίους μήνες τα post mou εχουν αραιώσει πολυ.

Παρουσιάζομαι Ναύπλιο αύριο το πρωι ' date=' Μηχανικό. Αν είναι κανείς ακόμα για εκεί, ρίχτε ενα /yell!

Have fun! :)[/quote']

A ρε κουφαλα ζαχαρη θα περασεις.Καλουλης ειναι ο Αλεξανδρης,ο δικας αν και λιγο στον κοσμο του.Χαιρετισματα στον Αληγιαννη τον Υπολοχαγο της Στρατολογιας να δωσεις

Α,και νασαι ετοιμος οτι θα ξενερωσεις.

Μολις ομως φυγεις απο Ναυπλιο και πας σε καμια βαρβατη παραμεθοριο τοτε θα εκτιμησεις ποσο καλο ηταν το Ναυπλιο

Δημοσ.

Καλή θητεία αρχηγέ και πες μας και κανένα σχόλιο όταν μπορέσεις να ξέρουμε τι παίζει και εμείς οι νεότεροι ψάρακες που φεύγουμε σε λίγους μήνες!!

Δημοσ.

KaizersoZe ο Αλεξανδρής έγινε πλεόν Ταξίαρχος στην ΣΜΧ στο Λουτράκι... Ο Υπλγο Αληγιάννης πρέπει να είναι ακόμη εκεί. Τον Νοεμβριο του 05 που μπήκα εγώ τον πέτυχα. Πότε μπήκες εσύ;

pseira στο Ναύπλιο θα περάσεις πανέμορφα. Το ωραιότερο κομμάτι της στρατιωτικής θητείας. Σήμερα, 91 ΚΣ πλέον, έχω να θυμάμε πολλές όμορφες στιγμές (με τα παιδιά και ΟΧΙ με τους καραβανάδες).

Δημοσ.

Μηχανικάριος (πρώην) κι εγώ! Μια χαρά είναι στο Ναύπλιο... Καφέ στην παραλία και μπανάκια στην Καραθώνα! Είτε οδηγός πας (όπως εγώ) είτε σκαπανέας δεν αλλάζει και πολύ, οπότε μην κολλήσεις. Η 296 μπαίνει τώρα;

Δημοσ.

Adavis

Το ξερα οτι θα γινει Ταξιαρχος,δεν ηξερα οτι εγινε ηδη.Καλα ποιος ειναι τωρα δοικας?

Εγω μπηκα Ναυπλιο τον Φλεβαρη του 5 (290 Λελεεεε) αλλα απολυθηκα και απο Ναυπλιο το 06.Μεχρι να απολυθω ηταν Σχης και ακομα εκει.Αν εγιναν οι κρισεις και εγινε Τξχος δεν το ξερω

Ο Νικος ειναι χαλαρα απο τα καλυτερα στελεχη που εχω γνωρισει.Επειδη στον ΛΔ οταν γυρισα εβγαζα υπηρεσιες οποτε εβλεπα Αληγιαννη εποπτη εχωνα τον εαυτο μου γραφεα εποπτη να εχω ενα ανθρωπο να πω καμια σοβαρη κουβεντα.Απο το να βγαινω εξω να λεω τις ιδιες μαλακιες με τους ιδιους καλυτερα.Και του τοχα πει πολλες φορες οτι κανει μαλακιες που καθεται στον στρατο,το παιδι δικηγορος ειναι...Νομιζω οτι η γυναικα του ειναι και αυτη στρατιωτικος και την βολευανε με τις μεταθεσεις

Καλυτερος μηνας στρατου,Μαιος του 2005 που ημουνα για ΛΥΒ αλλα με στειλανε Λεσχη.1 μηνας δουλεια σε ταβερνα και καθε μερα εξω,ανοιξη προς καλοκαιρι στο Ναυπλιο μια χαρα ηταν.Βεβεα το κλιμα στο νομο Αργολιδας χαλαγε γιατι ειχαμε και την αφεντομουτσουναρα του Grigas αλλα τι να κανεις

Παντως απολα τα μερη που πηγα φανταρος και μουχει μεινει βιωμα και δεν θελω να τα ξαναδω,το Ναυπλιο ειναι το μονο που ξαναπαω ανετα.Εδω ο Παπαθανασιου,ο Ανθστης της Στρατολογιας καθε Τεταρτη και Παρασκευη μας εκλεινε Μουντιαλιτο,ειχα γινει μπαλαδορος στο τελος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...