peterst Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Βασικά το παρακάτω θέμα κολλάει κ εδώ κ στον τομέα δίκτυα. Υπάρχει Wireless Router Sagem f@st 1500 F@st 1540WG Ver. 2.3.14.0 με ADSL OTENET. 3 υπολογιστές πάνω σε αυτό.....ένας μέσω ασυρμάτου...ένας με καλώδιο κ άλλος ένα με ασύρματο. Οι IP δεν είναι σταθερές αλλά έχει οριστεί να δίνονται μόνες τους. Οι δύο πρώτοι βλέπουν κ δίκτυο κ έχουν κ net αλλά ο 3ος (ασύρματο) τίποτα. Έχει πολύ καλό σήμα. Αν ο 3ος συνδεθεί με καλώδιο, τότε δουλεύει μια χαρά το δίκτυο. γίνεται να είναι οκ με καλώδιο κ ασύρματα όχι?ιδιες ρυθμίσεις στις συνδέσεις.
fontas7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Έχω το ίδιο πρόβλημα .. το παλέυω καιρό και ΔΕΝ το έχω λύσει ακόμα ...
asmilon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Εχεις δοκιμασει να περασεις καινουριο Firmware στο ρουτερ σου? Εχεις δοκιμασει να μπεις οταν δε ειναι συνδεδεμενο το pc που μπαινει στπ ασυρματο? Εχεις το Service Pack 2?? Kαλυτερα παιξε με στατικη ΙΡ...
clopier Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 δεν το ξερω το ρουτερ σου αλλα για πες μου εχεις βαλει μηπως wep key . και επισης δοκιμασε να βαλεις στατικη ip
fontas7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Εχω δοκιμασει και με στατικη ..wep key το έχω βγαλει ... sp2 το εχω περασει ... το βρισκει το router αλλα δεν συνδεεται...
clopier Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Για δες στο μενού wireless και στο υπό μενού access control αν το enable mac filtering είναι disable το access rule for registered mac address είναι στο deny και η λίστα με τα mac address άδεια. Μετά δες αν το wep key είναι στο disable Τέλος από ότι βλέπω υπάρχει μάλλον ένα μενού που λέγετε security στο οποίο πρέπει να λέει No WEP No WPA
asteroulis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Εμενα παλι κανει το αλλο. Εχω 3 pc επισης και συνδεονται με αυτοματη αποδοση στο ρουτερ.(το ίδιο,sagem) Αλλα ενώ βλεπουν και τα 3 ρουτερ (οταν κλεινω το zonealarm) και δικτυο κανουν , δεν μπορουν να παρουν ADSL . Τι στην ευχη την πηρα αν δεν μπορω να την χρησιμοποιησω??!?!ΧΑΧΑ! Αλλα το θεμα ειναι οτι και ενσυρματα δεν συνδεετε ιντερνετ , ενω βλέπει δίκτυο. Ελα Θεε..
peterst Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 παρε κανένα τηλ στον ISP σου γιατί το δικό σου θέμα φαίνεται πιο απλό. Καμιά λάθος ρύθμιση στο ρουτερ.
DDoS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 κακως που δε ποσταρες παντου ρε μεγαλε........... τι τυποι ειναι αυτοι ρε σεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.