snowman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Ξανανοίγω το θέμα μου..... Θέλω απο ένα ABIT IC7-G να πάρω παραπάνω απο 2.8Volt (που είναι το μέγιστό του) για τις OCZ PC3200 Gold Edition EL (2-2-2-5)...... Έχει κάποιος καμμία ιδέα??? P.S. Στα 200MHz FSB, με 2.8Volt στις μνήμες και timings 2-2-2-5 το pc δουλεύει superpi stable....αλλά δεν πάει στάλα πιο πάνω.. Anyone????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_ddr_booster_diagnostic_device an katalava kala me auto mporeis na kaneis auto pou 8es vevaia prepei na oi mnhmes sou na yposthrizoun panw apo 2.8-3.0 Volt
snowman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Ακριβώς αυτό έψαχνα.......Θεός ο ThReSh.... Thanx a lot!!!! Για να δώ τώρα απο που θα το ψωνίσω!!!!
Draculina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Ότι πρέπει είναι το εργαλείο της OCZ!!! Φίλε μου και γω είμαι της γνώμης ότι σου κάνει,τσέκαρα και την compatibility list,είσαι οκ με τη μητρική σου!!! Και 1 σχετικό άρθρο από τα έγκυρα xbit labs: http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/ocz-booster.html Και με 1 ψάξιμο στο skroutz http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=ocz+ddr+booster&sp_catcode=SKROUTZ Τιμή καλή,διάβασα ότι η αρχική τιμή του ήταν γύρω στα 60 δολλάρια.
wizzy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Λοιπόν, παίδες! Το εργαλείο της OCZ το έχω δει στα Multirama Extreme, Στουρνάρη 39, οπότε κάντε ένα τηλέφωνο στο 2103800269 για να δείτε αν είναι ετοιμοπαράδοτο. Επίσης, στο μαγαζί δουλεύουν παιδιά που έχουν γνώσεις και εμπειρία στο overclocking, οπότε μπορείτε να ζητήσετε και συμβουλές. Επίσης, για την ίδια δουλειά, στο μαγαζί αυτό θα βρείτε και μια συσκευή που λέγεται "DDR Maximizer" κατασκευής του γνωστού στον κύκλο των overclockers, Hipro5. Καλό overclocking, ελπίζω να βοήθησα. Edit: Τώρα πρόσεξα ότι ο snowman είναι στην Πάτρα. ΟΚ, κάνε ένα τηλέφωνο, δεν χάνεις τίποτα.
snowman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Λοιπόν είχα ήδη βρεί το Booster στο Newtechlabs και επίσης το βρήκα και μεταχειρισμένο....Θα δώ ποιό θα πάρω και θα σας κρατάω ενήμερους για την πρόοδο του πράγματος.... Ελπίζω να δουλέψει γιατί έχω σκάσει που δέν μπορώ ανεβάσω τις OCZ και μαζί τον Ρ4 μου ο οποίος έχει αβέρτα δυνατότητες..... Thanx!!!!!!!!!!!!
georgeadams Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Πάντως, αν μπορείς να βρεις το DDR Maximizer του HiPro5 θα πρότεινα να το προτιμήσεις. Είναι απείρως καλύτερο και σταθερότερο από το DDR Booster της OCZ...
Diablos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Ξέρει κανείς να εξηγήσει πώς δουλεύουν αυτά τα booster ρε παιδιά; Σε άδειο memory slot το βάζεις;
snowman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 1.Χωρίς να θέλω να γίνομαι ασεβής....Ποιός είναι αυτός ο HiPro5 που όλοι αναφέρουν??? 2.Πως και που και πόσο θα κάνει η κατασκευή αυτή (του HiPro5)??? 3.Εμένα μου φτάνει να φτάσω τα 3-3.2 Volt....Μήπως η κατάσκευή αυτή είναι αρκετά ακριβή και δέν με συμφέρει??? Γιατι το OCZ Booster το βρήκα 30e USED... P.S. Πρέπει να τα σπάει ο HiPro5!!!!
billpeppas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Πάντως, αν μπορείς να βρεις το DDR Maximizer του HiPro5 θα πρότεινα να το προτιμήσεις. Είναι απείρως καλύτερο και σταθερότερο[/u'] από το DDR Booster της OCZ... Στα 160 ευρώ, αυτό έλειπε να μην είναι πιο σταθερό από το παλιό και φτηνό Booster. Αλλά 160 ευρώ για περισσότερη τάση στις RAM δεν είναι για τον καθένα, ούτε για αυτόν που θα κάνει ένα μέτριο oc. Και υπάρχει και πάντα και η λύση του hw mod.
snowman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Ρε Bill για δώσε details για το HW MOD....... Μπάς και γλιτώσω!!! Όπως προανέφερα δεν με νοιάζει να φτάσω ταβάνι με 3.0-3.2Volt είμαι κομπλέ!!! Thanx!!!
billpeppas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Here you go: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=12914
snowman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Αρχίζω διάβασμα....... Thanx Bill.....!!!! Edit: Χλωμό το κόβω....Φοβάμαι.....Με βλέπω για OCZ Booster....lol!!!
wizzy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 @snowman: στο πρώτο post μου στο θέμα αυτό, ανέφερα που θα βρεις και τις δύο συσκευές. Για τιμές δεν είμαι σίγουρος, πάρε τηλ και ρώτα! Ο hipro5 είναι ένας από τους "γκουρού" του o/c στην Ελλάδα, μέλος της Η.O.C. (Hellas Overclocking Team) μαζί με τον esdee και τον GoriLLakos. Περισσότερα για όλους αυτούς και τα κατορθώματά τους στο http://www.thelab.gr
snowman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Και συνεχίζω ακάθεκτος τις απορίες μου......... Όπου να ΄ναι καταφθάνει το OCZ BOOSTER.....Το τροφοδοτικό μου θα με βγάλει???? 'Η θα πρέπει να το αλλάξω???? Το σύστημα μου είναι : Pentium4 3.00GHz Abit IC7-G 2x512MB OCZ Gold Ati 9800PRO with Arctic Cooler SB AUDIGY 2 2x80GB Maxtor on SATA RAID 1x250GB Samsung SATA 1x80GB Western Digital EIDE 3 ανεμιστήρια PSU---->HIPER 350Watt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.