agoraki_23 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Αγόρασα το LG GSA-H20L dvd recorder και μου παρουσιάζετε το εξής πρόβλημα. όποτε καίω ένα σιντι ή ντιβιντι είτε κάνει επανεκίννηση μόνο του είτε αφού μου βγαλει το παραπάνω μήνυμα. προσπάθησα να κάψω ένα σιντάκι και λίγο πριν το τέλος μου βγαλε ένα μήνυμα ότι η μνήμη 000........ προκάλεσε σφάλμα στο......Η μνήμη δεν ήταν δυνατόν να είναι read. και ότι το spoolsv.exe φταίει και να το κλείσω... Έχε πλάκα να μη φταίει το τροφοδοτικό και να φταίει η μνήμη... Γίνετε όμως ασυμβατότητα μνήμης με dvd recorder? Έχω 512 μνήμη SDRAM παλιάς μορφής αφού παλιά είναι και η motherboard. Teλικά κάηκε κανονικά το σιντάκι αλλά επειδη δεν πατούσα οκ στο μήνυμα του spoolsv.exe για να το κλείσω. Μόλις το κλεισα τότε έκανε επανεκίνηση μόνο του. Τι φταίει? Τροφοδοτικό( έχω ένα 300 watt) ή μνήμh?
agoraki_23 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει?
asmilon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Κανε ενα Memtest πρωτα και δες αν φταιει η μνημη σου. Κανε και ενα ελεγχο για ιους καλου κακου για να εισαι σιγουρος οτι δε οφειλεται εκει το προβλημα σου. Αν δε δουλεψει κατι απο αυτα μαλλον φταιει το τροφοροτικο σου,μπορει να μην επαρκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.