Προς το περιεχόμενο

Τί είναι τα torrents; Εισαγωγή στο πρωτόκολλο BitTorrent

Eusebius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους τους φιλους του forum.

Εχω σαν εντελως καινουργιος χρηστης τις εξης αποριες.

1. Για την διανομη προς αλλους χρηστες οριζουμε φακελλους οπως στη DC++ η απλως βρισκονται μεσα απο την διευθυνση που εχουμε γραψει στα .torrent?

2. Οταν μετακινησουμε αρχεια ετοιμα που εχουμε κατεβασει στο φακελλο Download prepei να αλλαξουμε και την διευθυνση για να μπορει να τα βρει ο φιλος που τα ζητα,και πως γινεται αυτο?.

3. Τα αρχεια .torrent που εχουμε φτιαξει και ανεβασει τα κραταμε η τα σβηνουμε?

4. Μπορω να αφαιρεσω αρχεια που εχω ανεβασει σε tracker,η να διορθωσω και να επεξεργαστω τα στοιχεια του αρχειου?

5. Μπορω να γραψω δυο διευθυνσεις σε αρχειο .torrent ωστε να ειναι δυο οι trackers ευρεσης και θα πρεπει να τις ανεβασω υποθετω απο μια φορα στο καθενα,σωστα?

Ζητω συγνωμη εκ των προτερων γιατι πιστευω οτι εχουν απαντηθει ορισμενα εξαυτων,αλλα υπαρχουν δεκαδες σελιδες κυριως για τις ταχυτητες και εμπλεξα.

Με εκτιμηση.

Mike1945

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ξεκίνησα εχτές να κατεβάζω ένα αρχείο(3.90 GB) δημιουργήθηκε ο φάκελλος του προγράμματος με τον όγκο που προανέφερα αλλά στο torrent έδειχνε πρόοδο 32% τι στο καλό συμβαίνει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

εχω conn-x 768.οι ταχυτητες μου στο μtorrent ηταν πολυ καλες το πρωι και μετα τις 13.00 εως 21.00 απο 25-50 κβ/σεκ.εδω και μια βδομαδα στο αντιστοιχο χρονικο διαστημα σερνεται απο 0-5,το πρωι μεχρι τις 10.00 πιανω το μεγιστο της συνδεσης μου.στο rapid kai σε αλλα κατεβασματα δεν εχω προβλημα.τι γινεται?εχει βαλει ο ote κοφτη?δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση

εχω conn-x 768.οι ταχυτητες μου στο μtorrent ηταν πολυ καλες το πρωι και μετα τις 13.00 εως 21.00 απο 25-50 κβ/σεκ.εδω και μια βδομαδα στο αντιστοιχο χρονικο διαστημα σερνεται απο 0-5,το πρωι μεχρι τις 10.00 πιανω το μεγιστο της συνδεσης μου.στο rapid kai σε αλλα κατεβασματα δεν εχω προβλημα.τι γινεται?εχει βαλει ο ote κοφτη?δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση

Ή έχει πέσει πολύ κίνηση στο δίκτιο ή κάποιο καφάο του ΟΤΕ τα έχει παίξει. Το καλύτερο θα ήταν να ενημέρωνες το τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ να σου λύσουν το πρόβλημα.

Διαβασα με προσοχη ολο το υπομνημα και τις αποριες-ερωτησεις των φιλων συμφορουμιτων,και εχω να πω:

Δεν εχω ξαναδει πουθενα τοσο απλο, λεπτομερες και

κατανοητο υπομνημα για το BitTorrent!

Ολα τα λεφτα!

Eusebius, σ'ευχαριστουμε για την υπομονη και το

κουραγιο σου!

Παντα τετοια, να εισαι καλα!

Παιδια εχω ενα πρόβλημα που με απασχολεί καμποσο καιρο τώρα αλλα δεν βγάζω ακρη!Πρωτα απο ολα να σας πω πως κατεβαζω απο το μtorrent!Σε ορισμενες περιπτωσεις που αφορουν κυριως μεγαλα torrent (στα 5 εως 15 gb) μου διακοπτεται το downloading λεγοντας μου "σφάλμα:κυκλικος ελεγχος πλεονασμου , το αρχειο χρησιμοποιειται απο καποια αλλη διαδικασια"!Καθως αυτος εχει σταθει ο λογος που επαψα να χρησιμοποιω torrent μπορει να μην ειναι ακριβης η μεταφορα του τι μου γραφει παντως δεν αλλαζει το νοημα στο ελαχιστο!

Sorry αν το εστειλα σε λαθος μερος!

Έχεις κοιτάξει το FAQ του προγράμματος;

http://www.utorrent.com/faq.php

Μπορεί να είναι το 1.4, ή

Μπορεί να έχει πρόβλημα ο δίσκος σου, ή

Μπορεί να είναι κάτι άλλο. :-)

"σφάλμα:κυκλικος ελεγχος πλεονασμου , το αρχειο χρησιμοποιειται απο καποια αλλη διαδικασια"

Κατά πάσα πιθανότητα δοκιμάζεις να παίξεις το αρχείο πριν ολοκληρωθεί

Στη δευτερη σελιδα ο madsc εγραψε:

Τα συγχαρητήρια μου στο μέλος Eusebius για τη συμβολή του στο insomnia με αυτόν εδώ τον οδηγό. Ευχαριστούμε για τη διάθεση κ το χρόνο σου.

Με τη σειρά μου να συμπληρώσω ότι θεωρώ απαραίτητη την παράλληλη χρήση του προγράμματος peerguardian (κάντε το full update) με όποιον torrent client κ αν επιλέξετε.

Ετρεξα το ανωτερω προγραμμα αλλα εχω την αισθηση οτι λειτουργει σαν firewall με τις λειτουργιες privacy ενεργοποιημενες. Εχω το Zonealarm 5 Pro με Cookie Control στο medium και Ad blocking στο High και νιωθω το Peerguardian να μην εχει να προσφερει κατι σημαντικο.

Διαβασα και τα FAQs του προγραμματος αλλα δεν πειστικα για την χρησιμοτητα του. Μπλοκαρει και πολλα ελληνικα sites οπως το tee.gr.

Π.χ. την πορτα 80 που προστατευει, την κανουν ολα τα firewalls. Any help?? (ειμαι νεος στα torrents και ισως να μην τα ξερω καλα τα πραγματα :???: )

Ρε παιδιά να κάνω κι εγώ μια ερώτηση?έχω ταχύτητα 4mpbs(tellas)και είμαι σε δίκτυο και για ένα torrent τώρα που κατεβάζω έχει ταχύτητα κατω 16kb/sec και πάνω 50kb/sec το είδα στο υπόμνημα πως έχουμε σύνδεση με rutter πρέπει να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις ώστε να μην σέρνεται. Όμως όταν πήγα να επιλέξω πιο rutter έχω δεν έβρισκε αυτό που έχω εγώ. Έχω to speedstream 4200 αν υπάρχει κανένας που μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ?tnks ek twn proterwn.

έχω ταχύτητα 4mpbs(tellas)και είμαι σε δίκτυο και για ένα torrent τώρα που κατεβάζω έχει ταχύτητα κατω 16kb/sec και πάνω 50kb/sec

50kb/sec upload? Μου φαινεται τερραστιο. Εχεις 4mbps αλλα το upload σου πρεπει να ειναι μικρο (256 ή 512?). Το upload που εχεις διαιρεσε το με 8 για να πας απο bits σε bytes και αυτο που θα βρεις διαιρεσε το δια 2 και βαλε περιορισμο στο π.χ. μtorrent λιγο παραπανω απο αυτο που θα βρεις. Δεν ειμαι και ειδικος στα torrents αλλα αυτο το upload που ειδα δεν μου αρεσε.

Το καλητερο bitorrent ειναι το σχετικα αγνωστο bitlord 2 beta που απετει και το dotnetfx για να τρξει.εχω 1024 συνδεση με το μtorrent επιανα κατα μεσο ορο 50kbs με αυτο πιανω σταθερες ταχυτητες 135kbs και max 306 ειδικα οταν κατεβαζω πολλα μαζι.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ PARTY ΑΡΧΙΖΕΙ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...