Προς το περιεχόμενο

Τί είναι τα torrents; Εισαγωγή στο πρωτόκολλο BitTorrent

Eusebius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera.

den ksero ti na po gia ola ta parapano. mou fainontai aples theories giati to pan einai na exeis GRAMMH, ego loipon me 4mbit den exo anagi apo tpt. tora gia kapoius pou exoun 768kbps adsl apla tha prepei na kanoun ipomoni.

pantos olo auto to topic einai super apla gia tis genikes gnoseis pou parexei.

bravo paidia parolo pou eimai latris tou E-mule

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδιά μου έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα πολύ κουφό!Μετά την ολοκλήρωσ η κάποιων αρχείων μου τα ξαναεμφανίζει ως μη τελειωμένα. Ξέρει κάποιος να μου πει που οφείλεται αυτό?

Ξέχασα να πω οτι είμαι client του utorrent! Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΠΑιδιά γειά

Καλώς σας βρήκα

Διάβασα τη θεματολογία όσο μπορούσα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Για όλα φυσικά όσα διάβασα αλλά είμαι όντως ανίδεος

Πήγα εδώ "PortForward.com" και έκανα download το πρόγραμμα αλλά δεν υπάρχει ο ρούτερ μου στις επιλογές του

Εχω τον Vood 452,452w,453 και δεν τον έχουν στην λίστα

α) ΠΩς να ανοίξω πόρτες σε αυτό ?

β) Οταν ανοίγουμε πόρτες ισχύει ότι κατεβαίνουν ιοί και προγράμματα και είναι επικίνδυνο ? δηλαδή αναλαμβάνεις κάποιο ρίσκο ?

γ) Οι ταχύτητες που κατεβάζω με 1024 βίβο , είναι 5 kb/ps (download speed)

Πέφτει στο μηδέν συνέχεια . Ξέρω ότι παίζει ρόλο και πόσος κόσμος είναι μέσα κτλπ αλλά τι στο καλό ? δε μπορεί σε ΟΤΙ μα ΟΤΙ βάζω να μην ανεβαίνει

Εχω το μtorrent

Τι με συμβουλεύετε ρε παιδιά να κάνω ?

Δεν είναι δυνατόν να ακούω όλους να λέτε για ταχύτητες 70 και 80

και εγώ να μην μου πιάνει ούτε καν 20

Κάποια στιγμή σε κάποια φάση χθες έκανε ένα απότομο απάνω και έπιασε 70 και τρελλάθηκα . Αλλά ήταν τόσο ελάχιστο αυτό και κράτησε τόσο λίγο που αμέσως επέστρεψα στα 0 και στα 3 και στα 2 κτλπ

Τι να κάνω με το μόντεμ ?

Ευχαριστώ για την υπομονή που θα δείξετε με μένα :P

Δημοσ.

α. Δεν το ξέρω το μηχανάκι. Μπορεί να το ξέρει κανείς άλλος... Ίσως ταιριάζουν και οι οδηγίες για το 322... Στο ADSLgr.com έχει ένα τόπικ για το δικό σου και το port forwarding που τραβάει 15 σελίδες, όχι πολύ ενθαρρυντικό σημάδι: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=69212

β. Δεν κινδυνεύεις από τις πόρτες που θα ανοίξεις. Κινδυνεύεις όπως από τα πράγματα που θα κατεβάζεις, άμα δεν προσέχεις!

γ. Η ταχύτητα είναι βέβαια θέμα καλών ρυθμίσεων αλλά είναι και θέμα υγείας του τόρρεντ. Δοκίμασε να κατεβάσεις ένα από τα καλά τόρρεντ που λέει στην πρώτη σελίδα.

Και δες κι αυτό που γράφει πάνω πάνω στο πρώτο ποστ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Κατέβασα το Mutefilesharing

Και τώρα δεν μπορώ να το κάνω uninstall

Δεν υπάρχει ούτε στα add removes ούτε στη λίστα με τα προγράμματα υπάρχει uninstall

Τι μπορώ να κάνω ?

Δημοσ.

καλημερα παιδια, εκει που κατεβαζα μια χαρα ξαφνικα παει στο στο μηδεν το download k to upload παιζει το πολυ να φτασει στα 5kb.

κατεβαζω ταυτοχρονα κ ενα αλλο αλλα αυτο δ μασαει κ παει μια χαρα..

στις συνδεσεις μου λεει 50(213) οπως ξεκινησε ετσι κ παραμενει τωρα που σταματησε, τι μπορει να ειναι ρε παιδες?

ευχαριστω..

Δημοσ.
καλημερα παιδια, εκει που κατεβαζα μια χαρα ξαφνικα παει στο στο μηδεν το download k to upload παιζει το πολυ να φτασει στα 5kb.

κατεβαζω ταυτοχρονα κ ενα αλλο αλλα αυτο δ μασαει κ παει μια χαρα..

στις συνδεσεις μου λεει 50(213) οπως ξεκινησε ετσι κ παραμενει τωρα που σταματησε, τι μπορει να ειναι ρε παιδες?

ευχαριστω..

to 50(213) einai seeds oi leechers??symantiko.

ama peftei h taxythta sto "0" o logos pou mou erxetai sto myalo einai oti den to exei kanenas oloklhro poly apla.

Δημοσ.

καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα.ποσο downl k ποσο upl πρεπει να εχω στο μτορρεντ.επισης οταν ελεγχω τις πορτες αλλεσ φορες μου λεει οκ και αλλες ερρορ.εχω ρουτερ.ευχαριστω

Δημοσ.

καλημερα,εχω το εξης προβλημα με το utorrent.οταν αφηνω ανοιχτω τον υπολογιστη μου ενω τρεχει το προγραμμα μετα απο ωρα μου γραφει οτι τα windows δεν μπορουν να αποφηκευσουν ολα τα στοιχεια στο φακελο f/ακαταλαβιστικα -γραμματα και οτι αυτο οφειλεται σε προβλημα της συνδεσης η σε αστοχια του υλικου των windows.μετα απο αυτο ο υπολογιστης κολλαει και πρεπει να κλεισω την τροφοδοσια και νατην ανοιξω παλι για να επανελθει.εχω p4,512 μνημη,3.2 ιντελ.τι μπορει ναφταιει.το αντιβιοτικο δεν μου βγαζει ιους..θα παρακαλουσα για βοηθεια

Δημοσ.

νιώθω τουλάχιστον σαν να ανακάλυψα τον τροχό μην πω την φωτιά. αυτό γιατί διάβασα το υπόμνημα περί μtorrent και από εκεί που κατέβαζε με 5 κατεβάζει με ένα αξιοπρεπές 60. έκανα το port forwarding προσπάθησα να ρυθμίσω όμως το Zone Alarm Pro κα αυτός είναι και ο λόγος που σας γράφω. μπερδεύτηκα με τα using Port Number Rules & generic rules και δεν όρισα τίποτα. ερωτώ λοιπόν πρόθυμοι σοφοί φίλοι μου: είναι σημαντικό που δεν το έχω ρυθμίσει, είμαι ξεβράκωτος σε "εισβολείς"; όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και του γραφείου το P/C και δεν θέλω να δημιουργηθούν προβλήματα ασφαλείας στα άλλα συνδεδεμένα με το δικό μου

ευχαριστώ κ πάλι όλους

Δημοσ.

Epiveveosa kati pou to ipopsiazomoun edw kai kairo.Oti oso megalitero upload exeis -oxi ratio- se kb/s toso perisotero katevazeis.

Isxiei toulaxiston se arxia pou exoun poli asximo Seed/Leech ratio

Katevazontas ena arxio twn 7,5Gb(1/30 analogia) enalax ana 8oro mia apo to spiti mia apo tin douleia proseksa, oti sto spiti men eixa ena omorfo dl tis taxis tou 10-20kb/s, anevazontas me 9-10Kb/s. Stin douleia pou ekana upload me 200Kb/s to download mou itan 80-100Kb/s.

Opote apo tin stigmi pou ksero ti oi Peers boroune na mou dosoun 80-100kb/s sto spiti giati den pianei ena 70kb/s alla pianei 20? To mono pou borei na ftaiei einai to mikro mou upload

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kalispera Psaxnw edv kai kairo tiw rythmiseis gia to Bitcomet.Xrhsimopoioysa to mTORRENT alla eixa provlima me ta ports kai to allaxa.Exv syndesi 2048.Tha mporoyse mhpos kapoios na me katatopoisi me tis rythmiseis?

Δημοσ.

παιδια εδω και 3 μερες οτι και να προσπαθω να κατεβασω με το utorrent βγαζει ταχυτητες πολυ μικρες...2-8 kb.ολα τα εχω ρυθμισει στο προγραμμα port forward εχω κανει....τα torrents εχουν πολλους seeders...τι αλλο να κοιταξω????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...