Προς το περιεχόμενο

Τί είναι τα torrents; Εισαγωγή στο πρωτόκολλο BitTorrent

Eusebius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H ερώτηση που θα κάνω σίγουρα δεν πολυενδιαφέρει όσους κατεβάζουν από public servers (αφού η αναλογία seeders/leechers είναι συνήθως καλή), αλλά σίγουρα η απάντηση της θα βοηθήσει όσους κατεβάζουν από public.

Λοιπόν, ως γνωστό επιλέγεις κάποιο torrent του οποίου η αναλογία seeders/leechers είναι ~1.00. Αν όμως βρεις το ίδιο torrent 2 φορές (αναλογία 1ου: 771/1553, αναλογία 2ου: 119/103) ποιο επιλέγεις; Το 2ο σίγουρα είναι καλύτερο με αναλογία ~1.00 ενώ το 1ο έχει ~0.50, αλλά στο 1ο υπάρχουν πολλά περισσότερα άτομα! Οπότε ποιο επιλέγουμε;

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το postαρα στην σωστη ενοτητα αλλα οταν κατεβεζεις μια ταινια χ και βαλεις τους υποτιτλους θα εμφανιζονται κανονικα στο dvd player?:-)

Δημοσ.
να ρωρησω κι εγω κατι.

πως πρασινιζω την ενδειξη στο μτορρεντ;;εχω ρουτερ

πατα πανω στην ενδειξη που λες,πατα να ελεγξει την λειτουργια της θυρας,και απο την σελιδα που θα σου ανοιξει θα οδηγηθεις!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια μια βοηθεια γιατι ειμαι λιγο ασχετος.εχω κατεβασει ενα αρχειο τορρεντ αλλα το εσβησα το εικονιδιο του.οχι το αρχειο.πως θα το επαναφερω στο μtorrent να συνεχισω το seed;;;Pl μια απαντηση

Δημοσ.

Κατεβάζεις ξανά το torrent, του ζητάς να αποθηκευτεί στον ίδιο φάκελλο, και αφού κάνει έλεγχο και διαπιστώσει ότι το έχεις ολόκληρο, θα αρχίσεις να κάνεις seed πάλι.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εγώ δεν είμαι εντελώς καινούριος στα torrents αλλά τελευταία αρχίζω και ψάχνω για private trackers. Να ρωτήσω λοιπόν το εξής. Αυτή τη στιγμή κατεβάζω απο έναν private tracker. Το dht απενεργοποιείται συνολικά ή μόνο για αυτό το torrent; Γιατί προσπάθησα να κατεβάσω και απο public tracker και απο άλλον Private και δεν μου συνδέει κανέναν peer. Τέλος μπορεί κανείς να μου στείλει pm με δυο τρεις καλούς private για να τους έχω υπόψιν μου μπας και ανοίξουν; Ευχαριστώ

Μόλις είδα οτι απλά είχα στις ρυθμίσεις ουράς μέγιστο αριθμό ενεργών λήψεων κα torrents ίσο με 1.

Δημοσ.

Να κάνω άλλη μια ερώτηση; Έχω δυο ενεργά τόρεντ στο utorrent. Το ένα είναι ολοκληρωμένο, και απλά κάνω seed. Το άλλο το κατεβάζω τώρα. Επειδή θέλω όμως να κάνω και όσο upload πιάνει η γραμμή μου, θέλω να έχω και τα δυο σε upload. Όταν όμως το ολοκληρωμένο το κάνω seed, η ταχύτητα κατεβάσματος του άλλου τόρρεντ πέφτει. Αντίστοιχα, όταν το κάνω pause, η ταχύητα ανεβαίνει ξανά στο διπλάσιο. Έχω ρυθμίσει τις μέγιστες ενεργές συνδέσεις να είναι πολλές, οπότε δεν νομίχω να φταίει αυτό. Τι λέτε;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γειας σας αντιμετωπιζω το εξης προβλημα εχω γραφτει σε μια σελιδα (εχω πληρωσει)για να μπορω να κατεβαζω μουσικη, ξενες σειρες,κ.α.

κατεβασα το bit torrent και αρχισα να κατεβαζω ενα επεισοδιο prison break.οταν ολοκληρωθηκε και πηγα να ανοιξω το αρχειο στο windows media player αλλα και στο vlc media player μου βγαζει μηνυμα οτι το περιεχομενο ειναι μπλοκαρισμενο.μηπως ξερετε ποιο προγραμμα ανοιγει τα αρχεια avi.torrent?

Δημοσ.

εχω κατεβασει 2 φορες ενα αρχειο που ειναι 1,20 γιγα.και τις 2 φορες εχει σταματησει στο 96,4%.

δεν κατεβαζει απο εκει και περα...αλλα βλεπει συνδεδεμενους usesr που εχουν αυτο το αρχειο.

τι μπορει να συμβαινει ?

εαν ηταν οπως τα παλια Ρ2Ρ προγραμματα θα ελαγα το καποιος μου κανει πλακα και το το σταματαει....

γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει ?

Δημοσ.
εχω κατεβασει 2 φορες ενα αρχειο που ειναι 1,20 γιγα.και τις 2 φορες εχει σταματησει στο 96,4%.

δεν κατεβαζει απο εκει και περα...αλλα βλεπει συνδεδεμενους usesr που εχουν αυτο το αρχειο.

τι μπορει να συμβαινει ?

εαν ηταν οπως τα παλια Ρ2Ρ προγραμματα θα ελαγα το καποιος μου κανει πλακα και το το σταματαει....

γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει ?

δεν εχει seeders και οι peers εχουν το 96,4%

θα πρεπει να βρεις αν υπαρχει αλλος tracker για το ιδιο torrent

το πως δεν μπορω να στο εξηγησω

συνηθως σε καποια απο τα γνωστα search sites για torrents σου λεει και ποιοι trackers ειναι ενεργοι για το συγκεκριμενο torrent

δυστυχως παραπανω δεν μπορω να πω εδω, γιατι δεν το επιτρεπουν οι forum rules.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...