Προς το περιεχόμενο

απο αλλη ζωνη το dvd shring αφηνει μονο 5 εγγραφες??

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια φιλη που μου ειπε οτι μολις πηγε να γραψει ενα dvd απο αμερικη (δηλαδη αλλη ζωνη )της λεει οτι απαμενουν αλλες 4 εγγραφες.μολις πηγε να γραψει αλλη μια (παλι απο δισκακι αλλης ζωνης ) της λεει οτι απομενουν αλλες 4 εγγραφες.ξερετε τιποτα πανω σε αυτο?εγω οταν γραφω (βεβαια οχι απο αλλη ζωνη )δεν συναντω τιποτα τετοιο.και εαν γνωριζει καποιος κατι, πως αυτο μπορει να το αποφυγει???

Δημοσ.

Mπορείς ν΄αλλάξεις το region code του dvd/cd-rw μόνο 5 φορές το shrink δεν έχει καμμία σχέση με αυτό. καλά είναι να έχουμε 2 recorders και να παίζουμε σε 2 ζώνες χωρίς να τις αλλάζουμε. Aν υπάρχει άλλη λύση σίγουρα κάποιος θα σου τη δώσει συντομα.

Δημοσ.

Νομιζω ειναι υπερβολικο να αγορασει καποιος 2 recorders μονο και μονο για αυτο τον λογο.

Δοκιμασε το AnyDVD που ξεκλεδωνει ολα τα DVD ον-the-fly, απο μονο του δηλαδη χωρις καποια παρεμβολη του χρηστη, και τα κανει και region free. Οποτε εχεις και ξεκλειδωμα της ταινιας σου και δε μειωνεται ο αριθμος διαθεσιμων αλλαγων ζωνης...

Δημοσ.

Λάθος κατάλαβα για το τι ήθελε να κάνει ο παίχτης,,,,, ασφαλώς και θα πρότεινα κι εγώ διάφορους decrypters... αααααααν το μυαλό μου δε πήγαινε αλλού.... μα τελείως αλλού....:???: :cry: αλλού fan park:confused: any way:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...