Προς το περιεχόμενο

Χάθηκαν τα αγαπημένα στον Μozilla μου ξαφνικά!

mindscape

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση για κάποιο update ή οτιδηποτε, ασχετα αν αυτο θα εκανε κατι κακο δηλαδη, παω να ξεκινησω τον Mozilla και βλεπω τη μπαρα με τους σελιδοδεικτες κενη! Μιλαμε για πανω απο 250 λινκς με σαιτ, κατηγοριοποιημένα, ολα εξαφανισμένα. Στην μπαρα με τις διευθυνσεις, υπαρχουν διαφορες, αλλα οι σελιδοδεικτες πουθενα... Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να ανακτησω καπως τους σελιδοδεικτες η εστω γιατι συνεβη αυτο?

Δημοσ.

Αν έχεις firefox πήγαινε στο

c:\Documents and Settings\το username σου\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\κάτι τυχαίο.default

και δες αν υπάρχει ο φάκελος bookmarkbackups

Διάλεξε το πιο πρόσφατο, μετονόμασέ το σε bookmarks.html και βάλτο στον πιο πάνω φάκελο

Δημοσ.

1. den exei pouthena application data

2. sto user data pou exei, exei kati alampournezika kai oxi mozilla kai firefox ktl

3. einai dynaton an exw io na synevh ayto?

4. einai dynaton na synevh ayto logw neas ekdoshs?

Δημοσ.

Είναι φακελος κρυφος..

δοκιμασε απο τις επιλογές των φακέλων να βαλεις να βλεπεις ολα τα αρχεια.

Το UserData που λες εσυ δεν εχει καμια σχεση...

Δημοσ.

Ή, και χωρίς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις για τα κρυφά αρχεία/φακέλους,

* Έναρξη/Start

* Εκτέλεση/Run

* Γράψε %appdata% και χτύπα Enter

Δημοσ.
Αν έχεις firefox πήγαινε στο

c:\Documents and Settings\το username σου\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\κάτι τυχαίο.default

και δες αν υπάρχει ο φάκελος bookmarkbackups

Διάλεξε το πιο πρόσφατο' date=' μετονόμασέ το σε bookmarks.html και βάλτο στον πιο πάνω φάκελο[/quote']

Ωραια, υπαρχει ο φακελος bookmarkbackups... Σε ποιο φακελο ομως να βαλω τον πιο προσφατο?

Δημοσ.

Το βαζω στο προηγουμενο οπου εχει τα 2-3 λινκς που εχω βαλει τωρα και απο 880κβ τα παλια αγαπημενα μετατρεπονται 7κβ και βλεπω παλι τα νεα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...