Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Λοιπόν έχω, Motherboard : MSI 875P Neo-FIS2R (MS-6758 ) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Vga : msi ms-8912 (NVIDIA GeForce FX 5600 (256 MB)) Drivers έχω βάλει από το msi live update όλα τα τελευταία και συγκεκριμένα για την κάρτα γραφικών έχω τον 91κάτι από το site της nvidia. So, here is the prob: όταν παίζω παιχνίδια, εντελώς στο άκυρο, όπου του ρθει, μπορεί να σβήσει η οθόνη(γίνεται πορτοκαλί το λαμπάκι) αλλά ο υπολογιστής μένει ανοιχτός(άλλοτε κολλάει ο ήχος, άλλοτε συνεχίζει και δεν βλέπω τίποτα). Είναι στάνταρ πρόβλημα της κάρτας γραφικών? Driver ή hardware error? Τι μπορεί να είναι?
snowman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Με τέτοια συμπτώματα εγώ είχα πρόβλημα στις μνήμες μου πάντως.....Δεν τρέχεις κανά memtest ή κανά superpi μπάς και????
asmilon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Τρεξε κανενα Memtest, αλλα εμενα μου φαινεται οτι χαλαει η καρτα γραφικων σου:-? Δες αν εχει μαζεψει σκονη η ψυκτρα της και ζεσταινεται και καθαρισε την...
ppetr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Και εμένα μου έκανε παρόμοιο πρόβλημα. Είχα χαμηλές τάσεις και αυτό δημιουργούσε το πρόβλημα. Μήπως έκανες καμιά επέκταση τελευταία; Δες τι τάσεις βγάζει το τροφοδοτικο σου με το speedfan και αν είναι χαμηλές, άλλαξε το.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Καμία αλλαγή στο hardware, αυτό το κάνει από την αρχή, απλά δεν έπαιζα παιχνίδια so far Θα δοκιμάσω να ξεσκονίσω.. Πάντως το memtest τα έβγαλε όλα κομπλέ!
tsakonas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 file akrivws to idio provlima prin 2 xronia eixe o sigatoikos me thn idia karta kai telika eixe gemisei skoni to fanaki tis vga kai de gurnage opote apo thn uperthermansh esvine i othoni opws kai esena...me ena katharismataki estrwse.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Παιδιά ο καθαρισμός έγινε, όλο το pc και ειδικά η κάρτα γραφικών ήταν τίγκα στη σκόνη! Με τις χούφτες την έβγαζα! Επόμενο βήμα είναι η δοκιμή.. By the way να ένα screenshot του speedfan. Αλήθεια, το temp3 που είναι λίγο ζεσταμένο, τί είναι?
sloth Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Λογικά το temp3 είναι το CPU σου. Αν ακόμα έχεις το ίδιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του gaming δοκίμασε να δεις εάν έχεις βάλει το ρεύμα στην vga σου Το χω πάθει με μία 6600GT, ακριβώς το ίδιο. Give it a try.
S2Katana Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Εννοεις το ρευμα απο το τροφοδοτικο πανω στη μητρικη(ειδικο βυσμα κοντα στην VGA)?
neperios_1984 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Meta ton katharismo telika sinexizeis na exeis provlima? Ston epeksergasti evales antiliako? Kalokairaki einai to xreiazetai (ego proteino arctic silver me vathmo prostasias 7 einai arketa)...
atropa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 peta to ap to balkoni kai an afto den diorthosi to provlima pata to kai me to aftokinito kai an afto den to diorthosi rixtou nero kai valton sti priza kai an afto den to diorthosi vgale olous tous anemistires kanto overclock oso pai kai trexe to quake...
buggy - x Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 An telika apofasisis na to petaxis apo to mpalkoni pes m pou einai to spiti s gia na ime apo kato.
S2Katana Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Εξτρα τροφοδοσια θελει μοναχα αν ειναι το συστημα SLi.Βλεπε EZPlug στις Asus...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μετά από ένα 6άωρο DoTa και με τα γραφικά όλα στο medium, το έκανε που να την πάρει ο αδης για κάρτα γραφικών!!! Σαφώς και είχε σχέση η έλλειψη ψύξης λόγω σκόνης έτσι.. Το περίεργο είναι ότι παρά το uptime που βαράει σαν pc και δεν κωλώνει πουθενά ως desktop, με το που μπαίνεις σε παιχνίδια κάποια στιγμή θα στο κάνει.. Μήπως κάνει corrupt ο driver με τίποτα άλλο? So, μάλλον πρέπει να αλλάξω κάρτα γραφικών αν και είναι και ρίσκο γιατί δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι φταίει η κάρτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.