Προς το περιεχόμενο

Lord of the Rings Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Link θα βρείτε τα πάντα για το LotrO. Eπίσης στο forum μας υπάρχουνε previews από players

Βρισκόμαστε εν αναμoνη των απαντήσεων ενός Q&A που έχουμε στείλει στους Devs του Lotro-EUrope Με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά. Υπέροχο thread Privateer

• Απαντ. 666
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά πρέπει να πληρώσεις για να παίξεις την beta?Μπορεί να μην κατάλαβα βέβαια...

edit: τελικά έχει κάνει και άλλος νωρίτερα την ίδια ερώτηση απ ότι είδα. Μήπως φταίει ότι κατέβασα τον client από torrent και όχι από το ίδιο το site?

Δημοσ.

Πληρωμη δεν εχει η beta,δεν ξερω τι κατεβασες... Κανεις εγκατασταση,δινεις το key σου και αρχιζεις το παιχνιδι..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρες,

Λοιπόν υπάρχουν 3 editions του παιχνιδιού για αγορά! Η απλή, η Special και η Collector's (5000 αριθμημένα κομμάτια παγκοσμίως)! Μιλούσα με Πλαίσιο τις προάλλες και μου είπαν οτι Ελλάδα θα έρθουν μόνο οι 2 πρώτες! Παραυτά όμως το πλαίσιο ακύρωσε τις παραγγελίες για το Special και θα φέρει μόνο την απλή (όπως μου εξήγησε πωλητής απο τα κεντρικά)! Γνωρίζει κανείς ποιος θα διαθέσει την Special για αγορά?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Το πήρε κανείς τελικά;

Λέει τίποτα;

Εγώ το πήρα εχθές! Αν και δε μπορώ να πώ πολλά πράγματα αφού δεν έχω παίξει πρόσφατα καποιο παρομοιο (ούτε καν εχω δει το WoW), παραυτα εμένα μου αρεσε αρκετα! Αρκετά καλά γραφικά, μηδαμινό lag, μεγάλος χάρτης, ωραίες αποστολές και γενικά έχει πολυ κόσμο αν αναλογιστεί κανείς πόσο καιρό κυκλοφορεί! Αν απο την άλλη ειστε και λάτρεις του Αρχοντα, τοτε θα το απολαύσετε σίγουρα! Βεβαια μου τι δίνει αυτή η συνδρομή σε μορφή κάρτας αλλά ειναι γεγονός οτι τα πραγματα εχουν αλλαξει πολυ απο την εποχη του Diablo!

Βεβαια απο καποιο Lvl και μετά πρεπει να συμμετέχεις σε ομάδες για να βγαλεις τις αποστολές, αλλα αυτό δεν ειναι και κακό απαραίτητα!

Δημοσ.

Το πηρα και εγω σημερα, κανω εγκατασταση... Για να δουμε! Και μονο παντως οτι ειναι το συγκριμενο concept με εχει πορωσει. Ελπιζω να μην απογοητευτω, οχι για τα λεφτα που εδωσα (μια φορα μπουζουκια να πας...) αλλά γιατι το συγκεκριμενο story αξιζει!

Με το pvp που ειναι με τερατα δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει..

Δημοσ.
απο τον θειο δεν γινεται να παξει?

Με τίποτα, όσον αφορά το official μέρος του game. Ποιος ξέρει τι θα γίνει σε κανένα μήνα με τους γνωστούς-άγνωστους private servers...

Δημοσ.

χτες το ξεκινησα και εγω.πολυ ομορφο game με πανεμορφα γραφικα,μου εκανε ενυπωση και το ποσο ομαλα ετρεχε χωρις κανενα κολλημα η πτωση σε frame και σε περιοχες με αρκετο κοσμο.

παρα πολλα quest και γενικα πολυ επικο υφος σε προδιαθετει να κολησεις αφοβα με τις ωρες :P

μια απο αυτες τις μερες που θα εχω repo και θα μπορεσω να καω με τις ωρες θα γραψω και περισοτερες εντυπωσεις

Δημοσ.

paidia mipws mporei kapoios apo esas na m pei an ginetai me ena paixnidi na paiksw se 2 pc? an dld xreiazomai cd-key sto install i mono sto account creating.

k posa slots iparxoun se kathe account? posoi dld xaraktires antistixoun se ena account.

euxaristw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...