skipper+ Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 παιδια θελω να εγκαταστησω το lotro το κατεβαζω κανει το update κανει install και κολλαει στο connect το αφηνω αρκετη ωρα και ακομα καινει connect τι γινεται; δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εχω ασυρματο router Χτες στο έκανε αυτό; Πιθανώς να δοκίμασες την ώρα που ήταν down οι servers.
lefteris210 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 απορία την έχω , έχει ακόμα κόσμο το παιχνίδι ? 1
skipper+ Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 WoW δεν είναι μια φορά... αλλά και κακό δεν το λες από την άλλη. Οι Έλληνες είμαστε μια σταθερή κοινότητα που παίζουμε το game εξ αρχής και στην πορεία προσθαφερούνται άτομα.
Bakakili Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!! Άντε ελπίζουμε σε άλλα 5 χρόνια!!!!
mchls Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Lord of the Rings Online officially turns five today, even though the MMO has been celebrating the fact since last week. To celebrate even further, Turbine has released a video which takes a look back over the years at the game’s development, change and the various areas of exploration. The anniversary festivities can still be participated in until April 30, and the header image was captured last night during the fireworks launch quest in Bree on the Nimrodel server. There’s lots and lots of fireworks this time out, and starting today, you will earn double XP on monster kills. Also, if you are running low on points, itching for the Mithril Edition of the game, or would like to win a lifetime sub, hit up GameFront to figure out how to go about this. LOTRO anniversary video takes you through five years of development http://www.youtube.com/watch?v=5H4VW-Ehr4Y
Orlias Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μακάρι να κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμη! Απ' τα πιο όμορφα παιχνίδια και αδικημένο κατά την γνώμη μου.Παίζω απ' την 1η μέρα(με κάποια μικρά διαστήματα αποχής κατά καιρούς) και είμαι κάτοχος lifitime account και το παιχνιδι έχει βελτιωθεί σ' όλους τους τομείς στα 5 αυτά χρόνια.Τώρα που είναι F2P μπορείτε και αξίζει νομίζω να το δοκιμάσετε!
Orlias Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Lotro FTW!!! Έτσι!!! Lotro FTW!!! Νάτος ο chief μας! Να συμπληρώσω και Mellows FTW!!!
mchls Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Lord of the Rings Online Anniversary extended through May 9
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Lotro FTW!!! κατεβάζω τον client..θα με δείτε σύντομα online και πάλι..
soso75 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δεν κάνει account create για κάποιο λόγο.. κατέβασε νομίζω πρώτα το client http://content.turbi...trostandard.exe και μετά το account ..Και δες αν γίνεται δουλειά! Θα το δοκιμάσω αύριο κι έτσι όπως λές γιατί βλέπω ότι αργεί πολύ στο κατέβασμα.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δεν κάνει account create για κάποιο λόγο.. κατέβασε νομίζω πρώτα το client http://content.turbine.com/sites/clientdl/lotro/lotrostandard.exe και μετά το account ..Και δες αν γίνεται δουλειά!
Bakakili Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 3 με 5 ώρες θέλει το download μαζί με τα patches. Κάντε accounts κατεβάστε clients κ μπείτε Laurelin να τα σπάσουμε όλοι μαζί!!!!!
Bakakili Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ο Ιούνιος έρχεται μαζί με το Update 7!!! New Skirmish, revamped Moria, Revamped Fornost scalable to lvl 75 και άλλα πολλά!!! 4 instances στο Fornost μέχρι το expansion Riders of Rohan??? Yes please!!! http://www.lotro.com/gameinfo/1966
keravnos21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 @Bakakili ειχα περασει απο τους mellows οταν επαιζα lotro πριν γινει free . Καλη παρεα κανατε raids και rp βραδιες στο kinship house (αν το λεω σωστα γιατι εχουν περασει και κατι χρονια που σταματησα) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα