nektarios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ να περάσω τίποτα από τον υπολογιστή στο κινητό μεσω usb καλωδίου! αυτό συνέβη εντελώς ξαφνικά! την αντίθετη ενέργεια δλδ από το κινητό στον υπολογιστή μπορώ ακόμη να την κάνω! τι μπορεί να φταίει; έχω ήδη ξανάπεράσει τους οδηγούς 2 φορές τι μπορώ να κάνω; μπορεί να φταίει το καλώδιο;
salfordstratos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 kane mia dokimh kai se kapoio allo pc arxika(ean uparxei h dunatotita)
9volto Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις πλήρως το nokia pc suite κι εγκατέστησέ το ξανά! Φαντάζομαι αυτήν την εφαρμογή χρησιμοποιείς μιάς κι αρκετοί έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα με την σουίτα της ΝΟΚΙΑ. Το καλώδιο είναι σίγουρο ότι δεν έχει πρόβλημα. Αλλιώς δεν θα μπορούσε ούτε να λάβει δεδομένα!
nektarios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις πλήρως το nokia pc suite κι εγκατέστησέ το ξανά! το έκανα αλλά και πάλι τίποτα αρχίζω να πιστεύω ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι του κινητού και όχι του υπολογιστή ίσως χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού σκέφτομαι να του κάνω διαμόρφωση αλλά δεν θέλω να χάσω τις επαφές μου!!
9volto Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Εάν έχεις κάποιον άλλον υπολογιστή που είναι καθαρός και δεν έχει εγκατασταθεί το pcsuite κάντου μία εγκατάσταση και δοκίμασε ξανά πριν μπεις στην διαδικασία της αναβάθμισης ή της μορφοποίησης, για να σιγουρευτείς ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην σουίτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.