Προς το περιεχόμενο

Utorrent 1.6 aporia gia settings

fits13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pedes me ti defteri pou dialexa pige kateftheian sto 52kbps kai ante na katevika mexri ta 48kbps. gia kana 2lepto poy to parakoloythw den exei katevei katw apo ta 48kbps alla vevaia einai to mono poy katevazw etsi. den katevazw tipota allo apo kanena allo programma. kai katevazei se tetoies speeds me tis rithmiseis poy exw dilwsei egw. kai me tin prwti epilogi to idio kanei diladi 48-52kbps stathera. oxi san ta torrent poy katevazw. telika ti ftaiei??? kai panta me tis dikes moy rithmiseis kai oxi tis default.

Δημοσ.

paredwse an ekana i eipa kati poy einai enantia stoys nomoys toy forum tote na me sixwreis to ekana panw sti foyria moy na lisw to provlima poy eixa me to utorrent.

signwmi kai pali kai an pisteveis oti einai lathos moy afto poy ekana kai den diorthonete tote kleidwse afto to topic. se eyxaristw poly gia tin ypenthimisi soy kai signwmi an ekana kati athela moy poy na itan enantia stoys kanones toy forum.

• Super Moderators
Δημοσ.

Απλώς υπενθυμίζω τι γίνεται για να μην αναγκαστώ να κλειδώσω το topic.

Το παραπάνω μήνυμά μου δεν περιέχει καμία μομφή για κανένα μέλος. :)

Δημοσ.
Φίλε fits13, στα settings του utorrent και γενικά των bittorent προγραμμάτων δεν επιλέγουμε την downstream ταχύτητα της σύνδεσης αλλα την upstream (στη συγκεκριμένη περίπτωση 128kbps και όχι 512)...

fits13, αυτό που λέει ο silencer51 είναι σωστό κι ο περιορισμός των 9kb/s έχει να κάνει με το upstream και όχι με το downstream

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για αρχη θα σου προτεινα να κανεις edit τα ποστ σου και να σβησεις τις αναφορες σε παρανομα sites...

Μετα ριξε και μια ματια εδω:

Υπενθύμιση - Επισήμανση

Φταινε τα torrents που κατεβαζεις επειδη δεν εχουν καλο λογο seeders/leechers. Μπορει να εχεις 40 seeds και 700 Leechers αυτο δεν ειναιπολυ καλο και για αυτο σου παιζουν οι ταχυτητες.

Δημοσ.

HELP ! Παιδιά έχω αγανακτήσει με το utorrent και το kis6

έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που υπάρχουν στο

internet(forums κλπ) και δεν μπορώ να πετύχω το επιθυμητό.

(δλδ το τριγωνάκι κάτω να γίνει πράσινο).

To portforwarding στο Ρούτερ το έχω κάνει καλά δεν φταίει αυτό.

(το έκανα από το site του UTORRENT με το portforwarding για το συγκεκριμένο

Ρούτερ). Το πρόβλημα εντοπίζεται στο kis6 και στη δημιουργία κανόνων.

Παρακαλώ ας μου πει κάποιος που χρησιμοποιεί με επιτυχία αυτά τα δύο προγράμματα(αναλυτικά παρακαλώ,βήμα βήμα αν γίνεται).

Πιστέψτε με είναι πολλοί που έχουν το πρόβλημα με τις δύο αυτές εφαρμογές

και κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί δεόντος.Εννοείτε ότι έχω δοκιμάσει όλες τις προτάσεις σε αυτό το Forum.

Περιμένω με ανυπομονησία.

Δημοσ.

sorry για το διπλό Post

Δοκίμασα το παραπάνω και δεν έγινε τίποτα.

Παρακαλώ πείτε τι να κάνω.

καμμία ιδέα κανείς;

Δημοσ.

Τελικά αφού δοκίμασα τα utorrent,Azureus και BitComet

Αυτό που συνεργάζεται καλύτερα με το KIS6 full ενεργοποιημένο

είναι το BitComet.

Τα αποτελέσματα στην συννημένη εικόνα.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

post-29927-129062935878_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...