asmilon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δε ξερω αν η διανομη σου φορτωνει Samba Server απο την αρχη ή πρεπει να το κανεις εσυ, παντως ναι μπορεις... Δε σου περισσευει καμια καρτα δικτυου να την δοκιμασεις μηπως φταιει αυτη ε?
sugarcube Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 μηπως κάποιο από τα pcs έχει πάνω το XPantispy?
s0st0s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 to mono pou nomizo oti den eida na proteinetai einai na vgaleis kai to DHCP kai na oriseis fixed ip sto kathe pc tou lan..den ksero tora leo ki ego giati ta exoune pei ola..
gdp77 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 μηπως κάποιο από τα pcs έχει πάνω το XPantispy? Όχι to mono pou nomizo oti den eida na proteinetai einai na vgaleis kai to DHCP kai na oriseis fixed ip sto kathe pc tou lan..den ksero tora leo ki ego giati ta exoune pei ola.. Έχω δοκιμάσει και με auto settings και με fixed ip. Καμία διαφορά... Εσείς τα έχετε πει όλα, εγώ τα έχω δει όλα....
Dangelo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 mhpws exeis WinXP Pro??? an nai koita sto share na exeis dwsei dikaiwmata gia olous... alliws den tha deis tpt... tsekare kai auto...
Str Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 paranoiki lisi.... apo oti mou eixe pei kapoios pragmati, thelei idio account name se ola ta pc... kai gia afto to logo i MS exei PANTA to guest, akoma kai an den fainetai... apla prepei na pas sta accounts na tou peis "deixne to..." mipos me kaoio tropo exei svistei to account: guest? apo kana tweak app????
asmilon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μενει καμια ωρα δηλαδη πριν το φορματ? Δοκιμασες το linux ή αλλη καρτα δικτυου?
kostasbm Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 το τρελλο ειναι να κανεις φορματ και να παραμενει το προβλημα τοτε να δω τι θα κανεις δεν μας ειπες αν εκανες καμμια δοκιμη με αλλη καρτα δικτυου
ppetr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 idio provlima ki egw.. apo winxp pro, 2 pc to ena ola kanonika, to allo den mporouse na dei ta share tou 1ou... i lysh.... uninstall tou "Κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών για δίκτυα της Mi@#$@#ft" - επανεκκινηση - επανεγκατασταση - επανεκκινηση... και ολα ΟΚ, ελπιζω να σου δουλέψει.. Αυτό μου δούλεψε και εμένα. Δοκίμασέ το.
gdp77 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 UPDATE ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Ανακάλυψα κάτι πολύ κουφό... Στο pc1 έχω ένα εικονικό drive (μέσω Alcohol). Ε λοιπόν το έκανα share και αυτό μπορούσαν να το ανοίξουν τα άλλα pc.... Πώς γίνεται αυτό? Μήπως βοηθάει να βρούμε τι φταίει? Update: Και ο εξωτερικός USB και τα CDROM δουλεύουν κανονικά...Τα πάντα βλέπονται και ανοίγονται κανονικά από τα άλλα pc εκτός από τους δίσκους που είναι σε RAID.... Νvidia Raid.... Κάτι παίζει με drivers... Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω πλήρες unnistall των drivers γιατί λόγω raid δε θα μπορέσω να ξαναμπώ στα Win..... Να και άλλοι... http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t4616.html SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! SOLVED!!!! Τελικά από το παραπάνω post πήρα ιδέα. ΉΤΑΝ ΤΟ ΓΑΜΩ IRPStackSize. Είχα δοκιμάσει με 15 που είναι το default και δε δουλευε. Εϊχα δοκιμάσει με 30, 40 ,50 (max) και δε δούλευε... Ε ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΜΗ 20 ????? ΓΑΜΩ-ΜΙCROSOFT !!! Ευτυχώς... Γιατί το πιθανότερο ήταν και με format, να είχα το ίδιο πρόβλημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.