tolis24 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Καλημέρα. Κατά την γνώμη σας ποιό είναι το καλύτερο. Το CSI (Las Vegas), το CSI Miami ή το CSI New York. Εγώ με μικρή διαφορά πιστεύω το CSI (Las Vegas) σε σχέση με το CSI Miami. Περιμένω απόψεις.
iparou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 CSI Miami all the way. Η σειρά-one man show του Horatio Caine είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην τηλεόραση την τελευταία 10ετία.
tarrasque Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 tha symfoniso, las vegas kai apo emena! grissom rulez!
grigas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δεν έχω δει ακόμα Miami...Πάντως μεταξύ ΝΥ και LV δεν τίθεται θέμα...Ο Grissom είναι ο Jack Bauer των Forensics....
georgeadams Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Έχω δει σχεδόν 5 seasons από το Las Vegas, 1 season από το Miami και 2 επεισόδια από το New York. Grissom RULEZ!
tolis24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Και εγώ έχω δεί τους 5 κύκλους του Las Vegas, τους 2 κύκλους του Miami και ελάχιστα επεισόδια του Las Vegas. Συνεχίζω να πιστεύω στο Las Vegas αλλά το Miami πλησιάζει απειλητικά (Ίσως επειδή τα έχω δεί πιο πρόσφατα). Επίσης μου αρέσει ο τρόπος που συνδέουν τις σειρές μεταξύ τους. (Βλέπε προτελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου στο Las Vegas και πάλι προτελευταίο επεισόδιο 2ου κύκλου στο Miami). Εν αναμονή του 3ου κύκλου του Miami. CSI Rulez.
giota83 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 kserei kaneis kanena kalo site gia na katebasw csi subs miami kai new york
tarrasque Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 but of course: http://www.greektvsubs.gr/local_links.php?catid=21
Vole Maulder Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μια ψήφος και από εμένα στο Las Vegas - Gilbert "Gruesome" Grissom ftw! Ακολουθεί με πολύ μικρή διαφορά το NY και σε σχετική απόσταση το Miami, χωρίς φυσικά να είναι κακό. Πέρα από τους χαρακτήρες, αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο Las Vegas είναι πως έχει σε γενικές γραμμές μια πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.